Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Izomtömeg növelése! Hogyan?...

Izomtömeg növelése! Hogyan? (Bicepsz)

Figyelt kérdés

17 kg-mal szoktam 5 szériát csinálni, egy széria 10 emelésből áll. Ez alkalmas tömegnövelésre? Ülő pózban, combbelsővel támasztva a felkaromat ugye...

Vagy ez leginkább az étrenden múlik?

Minden építő jellegű kommentet zöld kézzel jutalmazok!

2013. febr. 16. 11:32
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
100%
Tömegnövelés alappillére a megfelelő étrend, és utána jöhet a többi.
2013. febr. 16. 11:33
 2/25 anonim válasza:
De ugye nem csak bicepszből áll az edzésed?!
2013. febr. 16. 11:34
 3/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hihetetlen gyors választ!

Az étrenddel most ne foglalkozzunk, az akkor megvan. Az a bizonyos "többi" érdekelne most! :)

2013. febr. 16. 11:35
 4/25 anonim ***** válasza:
az a bizonyos többi az edzés és a pihenő
2013. febr. 16. 11:36
 5/25 A kérdező kommentje:
Dehogy... Kiegeszitem edzésre járok, tanítási időn kívül a suli konditermeben is amit tudok, csak itthon nincs másra lehetőségem. És azt inkább hanyagolom máshol, itthon pedig bepótolom.
2013. febr. 16. 11:37
 6/25 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy edzés plusz pihenő, csak melyiket milyen mértékben?! Ez a nem mindegy :D
2013. febr. 16. 11:38
 7/25 anonim válasza:
Ha az étrend oké, akkor a megfelelő intenzív edzés, és a pihenés a regenerálódás miatt. De tömegnöveléshez egy tömegnövelő kiegészítő rengeteget segíthet, ha van némi pénzed nem árt venni.
2013. febr. 16. 11:39
 8/25 anonim ***** válasza:
Nem attól fog az izmod növekedni, hogy minél többet edzel, így csak túl edzed illetve Nem tudom milyen étrended lehet, de gyanítom nem alkalmas tömegnövelésre(ha tévedek, bocs).
2013. febr. 16. 11:40
 9/25 anonim válasza:
1 héten 3-4 napnál többet nem érdemes edzeni, mert nem fog tudni nőni az izmod regenerálódás hiányában, ezért kell részekre bontani az edzésterved. Pihenőt én mindig hétvégére rakom.
2013. febr. 16. 11:40
 10/25 A kérdező kommentje:

Cuccokkal nem szívesen "szennyezem" magam, tisztán szeretném ezt csinálni!

A kérdésem most leginkább arról szól, hogy a súly megfelelő-e, a szériák száma megfelelő-e, illetve egy szérián belül az emelések száma korrekt-e. Tehát a 17 kg-ot emelem 10-szer egy szériában, minek a végére pont kipurcanok. Majd jöhet a következő széria, ami ugyanígy megy, ebből ötöt. Általában az ötödik széria végére szoktam teljesen elfáradni.

Szóval ez így jó, nem szalkasit, ha helyes az étrend?

Helyesírási hibákért bocsi, telefonról sajnos nem könnyű.

2013. febr. 16. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!