Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Munkatársam tényleg lehet...

Munkatársam tényleg lehet ilyen edzéstől izmos? Többi lent.

Figyelt kérdés

Egyik munkatársam elmondása szerint nem szokott súlyzózni, hanem csak befeszíti az adott izomcsoportokat. Ugyanúgy csinál belőle több sorozatot ismétlésekkel. Mindenre tud így edzeni. Lehetséges ez? A maximális felszülést sokáig fenntartja, amitől nő az izom, és annak ereje.

Lényegében nem mozog, csak feszít. Én is kipróbáltam, és ugyanúgy kimerültem mint a súlyzós edzés után, ugyan azt éreztem az izmokban.

Egyébként hasonló a forma, mint a képen:

[link]

2013. febr. 15. 09:55
1 2 3
 11/30 YourDestiny ***** válasza:
Én valamiért Monteznek adok igazat. Anno, mikor már kevés volt a súlyom itthon, én sem nőttem tovább. Én aminek lehet hinni, az bizony a saját tapasztalat.
2013. febr. 15. 10:53
 12/30 anonim ***** válasza:
Azért ezek a feszítős emberek berakhatnának már ide 1-2 képet, hogy mit értek el vele. Gyanítom semmit. Józan paraszti ésszel belegondolva, ha csak magában feszíted az pont lófasz. Az épp akkora feszülés, amire a saját erődből képes vagy, sose lesz akkora, mint amit plusz súllyal el tudsz érni. Feszülés és feszülés között van különbség. Így magában soha nem fog annyira dolgozni az izom, mint súly alatt ergó nem lesznek olyan mikrosérülésem sem az izomszövetben, elmarad a hipertrófia, stb...
2013. febr. 15. 12:39
 13/30 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs!
2013. febr. 15. 12:39
 14/30 anonim ***** válasza:
néha csak szórakozni járok fel ide elolvasom ki mit ír, mert lehet olvasgatni fura dolgokat
2013. febr. 15. 12:44
 15/30 anonim ***** válasza:

Montez, nyugodj meg, nem éri meg vitatkozni. Mindenki úgy próbálja fejleszteni magát, ahogy akarja. Ha legalább középiskolában nem figyelt oda bioszórán vagy alacsony intelligencia hányadossal rendelkezik, akkor az az ő baja. Volt itt már mindenféle rögeszmés hapi, akik csak saját igazukat bizonygatják. Majd lesnek, ha semmit nem fejlődnek vagy tönkremegy a fizikumuk, és akkor majd megváltozik a véleményük (bizonyos emberek csak saját kárukból tanulnak). Mi edzünk, csináljuk a dolgunkat, és ez így jó. Mondjuk én javarészt saját testsúllyal erősítek, nekem ez kell, nekem ez működik, hosszú idő után is tökéletes egészségnek örvendek, minimális sérülésekkel, jó kinézettel. És ehhez csak gondolkozni kell.

De ez mindenkinek szól: az edzéshez is kell agy, aki csak vakon emelgeti/nem emelgeti a súlyokat, az meg is érdemli a következményét.

Csókolom.

2013. febr. 15. 12:50
 16/30 anonim ***** válasza:
Egyre több helyen olvasom azt,hogy minőségi izom meg nem minőségi izom.Ez oltári nagy baromság az izom az izom.Bruce Lee nem is tudom,hogy került a képbe ő inkább a küzdősportról volt híres nem az erejéről.
2013. febr. 15. 13:04
 17/30 anonim ***** válasza:
Azért meg kell különböztetni a testépítőket meg az erőemelőket, a vörös és fehér izomrostokat, stb...a testépítők többsége nem erős annyira, mint egy-egy kisebb és behízottabb erőemelő. De persze vannak kivételek, pl a mi Kathi Bélánk rohadt erős, de Ronnie Coleman is nagyon erős volt fénykorában.
2013. febr. 15. 13:28
 18/30 anonim ***** válasza:
Az erőemelő sem azért erősebb a testépítőnél mert minőségibb izma van.A testépítő sok gyakorlattal rotál,hogy mindig új ingert kapjon az izom.Az erőemelő meg abban a pár gyakorlatban akar jó lenni ami neki kell.Meg teljesen máshogy is edzenek.Egy erőemelő kevés ismétléssel sok pihenővel és sok szériával edz.Meg ott van ős erő meg sok technika is.
2013. febr. 15. 13:55
 19/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan edzés módszer amitől minőségibb izma lesz valakinek.Az más kérdés,hogy vannak technikák amivel inkább erőre és vannak amivel inkább tömegnövekedés jár.
2013. febr. 15. 14:06
 20/30 anonim ***** válasza:
Szerintem sem. Hol ad egy befeszítést akkora terhelést, mint egy komolyabb súly? Sehol. Márpedig, ha nem terheled az izmokat (és nem táplálod megfelelően), akkor nem fog nőni. Ha csak a befeszítéstől izmosodnék, én lennék a női Arnold Schwarzenegger... Szerintetek hülyeségből létezik a testépítés? Ha elég lenne izmokat feszítetni, nem járna senki edzőterembe, viszont lenne egy csomó pasi, aki napi 2 órát tölt el azzal, hogy a tükör előtt rángatja a tricepszét.
2013. febr. 15. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!