Pusztán az edzéstől pattanások?
Mikor abbahagytam az edzést egy időre, akkor teljesen elmúlt minden az arcomon. Azt hittem, hogy a fehérje miatt van ugyebár. Mostanában viszont nem szedek kiegészítőt, de mégis jönnek ki az újabb pattanások, pedig már nem is vagyok serdülőkorban.
21/f
Én is kíváncsi lennék ugyanezen kérdés válaszára,válaszaira,ugyanis kb két hónapja elkezdtem edzeni és a második hónap első hetében vittem be a szervezetembe plusz fehérjét és szénhidrátot (Biotech-Hipermass)
Megittam egy-két séket és észrevettem ,hogy elkezdtek pattanások megjelenni az arcomon,amit furcsálltam mivel szinte soha egy darab pötty nem volt megfigyelhető a fejemen,hát abbahagytam az étrendkiegészítő fogyasztását,gondolván ,hogy ez nem épp előnyös ha ugyan úgy sima arcom szeretném látni a tükörben!Viszont ez már majdnem három hete volt ( hogy nem iszok kieget) mégis ugyan úgy jelentkeznek a pattanások!Ebből eredendően aztán arra gondoltam,mivel tulképp az edzésekbe majdnem ugyanazon időben lendültem bele mint amikor elkezdtem enni a kieget ,lehet nem is a kieg miatt jelentkeztek a piros kellemetlen pöttyök,hanem a "hirtelen" edzéseknek köszönhetően!
Eddig nem nagyon foglalkoztam a testemmel.Volt egy időszak mikor hét hónapig a konditerem közelébe sem mentem ,viszont mikor még régen edzettem nem volt megfigyelhető rajtam ennyi pattanás,azt persze tudni kell ,hogy most szerintem sokkal intenzívebben csinálom!
Most vagy a kieg indított el bennem egyfajta folyamatot aminek köszönhetően megjelentek a ragyák,vagy tényleg az ,hogy elkezdtem edzeni és a testemnek ez hirtelen fura ,ennek köszönhetően pedig ez ilyen formában jelez!
19 éves vagyok!Tehát már lépek ki a kamaszkorból,bár mondom ,nem nagyon emlékszem ,hogy pattanásosodtam volna nagyon valaha is...az is lehet a hormonoknak köszönhetően későn kamaszodok ,azaz ezzel együtt ez is közrejátszik!
VÁROM ÉN IS A VÁLASZOKAT! És örülök ,hogy rátaláltam kérdésedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!