Sokan mondják, hogy a fegyencedzés, saját súllyal végzett edzés más erőt az mint a súlyzós. De miért? Nem mindegy, hogy a testünket, vagy súlyt emelünk?
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 19:25
21/49 anonim válasza:
A verekedést meg ne keverjük már ide, az ütés az más, az inkább technika.
22/49 anonim válasza:
Harcművészetet ne keverjük már a testépítéssel. Az a rúgdalos sztori meg nem úgy volt ahogyan az újságokat leírják. Nem értek a kung fu-s dolgokhoz, de annyit tudok, hogy ha sípcsontoddal rúgdosol valamit, mikrorepedések keletkeznek, és ahol begyógyulnak ott erősebb lesz a csont így tovább így tovább (lehet hogy hülyeséget írtam). Így brutál kemény lesz a csont, valamint ehhez jön hozzá a sebesség, mert azért odasóznak annak a falnak jó gyorsan.
23/49 anonim válasza:
"meg volt egy csávó akit pár napja rugdalt szét egy másik testépítő és volt harcművész (lerúgta a combját)."
Ez megint hogy a rákba jön ide?? És ráadásul ez ősszel volt, azóta meg Barna Robi pár hete lett öngyilkos, akit megrúgtak még ŐSSZEL!! Ha ennyire nem vagy tájékozott ebben sem, akkor ne oszd már azt észt légyszíves!
24/49 anonim válasza:
Megint mondom, csak általában jön ki, nem mindig. Te erős vagy akkor, de nem hinném hogy valaki aki sokat húzódzkodott ne tudná magát 60 kilósan felhúzni 20 kilóval a hátán. Pl. osztálytársam feltudja párszor magát 20 kilóval a hátán, de ő nincs meg 60 kiló...
25/49 anonim válasza:
Én is feltudom magam húzni rajtad ha ilyeneket írogatsz.
26/49 anonim válasza:
Hogyha csak technika, akkor egy 100 kilós testépítő mértnem tud akkorát ütni? és amúgy zárójelbe tettem hogy volt harcművész, és mitomén mikor volt nemrég láttam kipostolva...
27/49 anonim válasza:
Hallod mert a testépítő szerinted az ütés technikát csiszolja? Testépítő nem harcművész te agyoniskolázott. Bár lehet egyet levág a herélt papodnak és szörnyet hal.
28/49 anonim válasza:
Egy testépítő nem arra készül, nem gyakorolja az ütést, így nem tudja a technikát. Nem ez a célja. Ezt ugye nehéz felfogni?:)
29/49 anonim válasza:
Ha van olyan aki mellette boxol akkor oké, de ritka az olyan. Az lehet kiütné a papodat, ha az ütés erejét nézzük. Bár falat nem zúzna szét, de koponyát igen.
30/49 anonim válasza:
De hogyha "CSAK" technika. amúgy eléggé függ az erőtől is, egy kis ember aztán technikázhat...:D nah de jólvan nem szeretnélek titeket idegesíteni, am meg szerintem egy 100 kilós testépítő gyakorolgathatná a technikát, nemhiszem h akkorát tudna ütni, megyek mert kezdődik a barátok közt...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!