Sokan mondják, hogy a fegyencedzés, saját súllyal végzett edzés más erőt az mint a súlyzós. De miért? Nem mindegy, hogy a testünket, vagy súlyt emelünk?
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 19:25
11/49 anonim válasza:
Majdnem :D Csak azt akarta jelenteni, hogy pont ugyanazt írnám, mint te, mester :D
Amúgy a kérdésre is kíváncsi voltam, elolvasom rögvest.
12/49 anonim válasza:
Nem egészséges? Végülis vitaminokat fogyasztunk, sok zöldséget, semmi cukrot, csak edzés után, sovány húst, azaz alig van benne zsír, és telítetlen zsírt. Valóban nagyon egészségtelenek vagyunk. Naturálok is erősek, nem annyira mint egy szteroidos...de a naturálok is bikák.
Hallod írok pár gyakorlatot: fekvenyomás, guggolás, felhúzás. Végülis ezeknél 2-3 izom dolgozik egyszerre de semmi baj.
13/49 anonim válasza:
Az ízületeknek ártalmas, nem attól fog függeni a tested egészsége hogy mennyi multivitamint zabálsz meg. Aki szerencsétlen az fekvenyomástól is kaphat váll fájdalmat, felhúzástól meg derékfájdalmat...
14/49 anonim válasza:
És melyik gyakorlatban vagy erősebb 58%-os válaszoló. Írd már meg légyszi.:)
15/49 anonim válasza:
27 éve edzem és jók ez ízületeim okoska!
16/49 anonim válasza:
Hallod, nem adod fel? Legyengéztél minket, bebizonyítottuk hogy óriásit tévedsz, most hogy látod nem találtál rajtunk fogást, az izületekre támadsz. Mondok én neked olyan embert akinek semmi baja x év után. Ráadásul megelőzés képpen lehet szedni izületvédőt okostojás. Mindkettőnél a rossz technika a ludas, de te jobban tudod. Én például nem végzek felhúzást, nem azért mert gyökér vagyok, hanem mert én feleslegesnek tartom.
17/49 anonim válasza:
Mindjárt jössz a gurtnival és fáslival, meg súlyemelő övvel, hogy azért használják őket mert tönkrementek az izületek. De akkor pofán röhöglek.
18/49 anonim válasza:
Semelyikben, Montez. Itt most nem rólam van szó, én csak válaszoltam, a testsúly-erő arányt úgy értettem, hogy arányiban többet nyom aki jól végzi a fegyencedzést, mint egy testépítő. De mégegyszer mondom: arányaiban. remélem tudjátok értelmezni, keresztbeszorzás, ilyesmi...egy erőemelőnél már azért nem nyom többet :) de genetikától is függ, látni ilyen videókat hogy egy 14 éves srác kinyom 80 kilót 5x és picike a karja, de az ilyenek csak pár napig edzetek meg bevettek vmi szert(főleg ha ott van a könyökén a fásli...)
19/49 anonim válasza:
Ne szidj már drága barátom, nem fogod fel hogy a kérdésre próbáltam válaszolni, midnen genetika kérdése, persze, van akinek semmi baja, meg van aki fájdalomcsillapító nélkül fel sem tud kelni, meg volt egy csávó akit pár napja rugdalt szét egy másik testépítő és volt harcművész (lerúgta a combját). meg vannak olyan shaolin mesterek akik 60 kilósak 165 centi az egész ember és üt akkorát hogy beletörik a fal. És nem azért mert kemények a bütykei(de persze az is), hanem mert szimplán erős....mindenre lehet példát találni.
20/49 anonim válasza:
Arányában sem, mert hiába húzódzkodik a 60 kilós testével, annyiszor én is felhúzom magam a 80 kilómmal. Akkor megint megkérdezem, hogy jön ki az az arány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!