Mennyire számít jónak ha 1 hónapos edzésmúlttal 60k-al csinálom a széria fekvenyomást?
Egyetértek! (mármint az előzővel :))
Jönnek a szokásos 14 vagy 16 éves vagyok és 80kg-val szériázok válaszok, ha igaz is, nem ez a mérce. Mindenkinek saját maga a mérce. Nekem sem ment soha jól a fekvenyomás. Kisebb koromban is néha fekvenyomópad közelébe kerültem de 14-15 évesen örültem, ha 30 kg-val megy a széria, sőt 14 évesen ez a súly inkább 25-27kg volt. Azóta hobbiszerűen edzettem tovább, most se megy fényesen 18 éves vagyok és 50kg-val megy 4x10-be. Most kezdtem el rendszeresen edzeni járni. A lényeg, hogy az embernek életforma legyen a sport, minden szinten, akkor egészséges marad és úgyis felszed egy jó fizikumot. Nem az a lényeg, hogy megalomán módra kergessük az egyre nagyobb szuperlatívuszokat, hogy én már 17 évesen 120 kg-val szériáztam stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!