A Fegyencedzés féledzésben le vannak írva a lépések. Mikor léphetek a következő fokozatra? (részletesebben lent)
A kezdő az, ami alatti teljesítménynél nem érdemes csinálni a gyakorlatot. A haladó az, aminek teljesítésénél a következő szintre léphetsz, míg a középhaladó egy átmenet, hogy segítsen a kezdőről a haladó fokozatra jutni (már ha szükséges).
Ha az első szintet elkezded, akkor egyből mehet a maximum, amit SZABÁLYOSAN meg tudsz csinálni. Én azt mondom, hogy egy szinten belül legalább két hetet töltsünk el, soha ne ugorjunk csak azért, mert meg tudtuk oldani! Később a második szinten mehet ugyanígy és így tovább a csúcsig. Ha nem sikerül a következő szint kezdő szintjét megütni, akkor az előző szintben csinálj megerősítő gyakorlatokat (de Wade ezt leírja "hogyan tökéletesítsd" résznél).
Az első edzésen nyomj le 3x50 falitámaszt. Menni fog. A következő edzésen megint nyomj le 3x50 falitámaszt bemelegítésnek, utána nyomj le mondjuk 3x10 fekvőtámaszt szekrényen/korláton (2. szint). A harmadik edzésen már elég ez utóbbi, próbálj meg annyit csinálni, amennyit tudsz, de 3 sorozatot. (Pl. 3x15, vagy 3x20 stb.) Ha ebből is meg tudsz csinálni 3x50-et, akkor mehetsz tovább a térdelősre.
A fél fekvőtámaszt (kosárlabda a has alatt) én pl. kihagytam.
Guggolásból kihagyhatod az első szintet (gyertya), mehetsz a guggolás támaszkodással gyakorlatra. Megintcsak 3 sorozatot nyomj belőle. 3x20, vagy 3x40, amennyit tudsz és amennyi jól esik. 3x50-nél lépj feljebb, de nem hajt a tatár.
A többinél ugyanígy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!