A rúdtáncosok járnak kondiba, vagy erősítenek a rúdtánc mellett?
Köszi a válaszokat.
Nem szeretnék,csak érdekelt:)
Mondjuk az persze igen,hogy az elején fel kell valahogy hozni magunkat,de hogy akinek már megy,annak elég-e csak a rúdtánc vagy párhuzamosan csinál mellette ilyesmit.
Akinek már megy= nem jelent már semmilyen kihívást erőben, hajlékonyságban stb. a rúdtánc. Az már (elvileg) nem nagyon tudd már látványosan fejlődni a rúdtáncban, tehát szüksége van más fajta edzésre, hogy továbbra is fejlődni tudjon.
Vagyis a válasz: szintén igen.
ilyen fajta mozgáshoz nem megy a konditermi edzés,mert ott rövid sorozatok vannak,itt meg statikus tartások,erő állóképességi testsúllyal véget elemek.
a konditermi edzés meg a külső tárgyak mozgatására épül a testsúly mozgatása helyett,ezért értelmetlen ehhez.
a fegyencedzésben vannak ilyen gyakorlatok pl a marokerő,és a human flag,amit itt is csináltak a vidiben.
szóval én azt tudom elképzelni,hogy saját testsúllyal edzenek,nagyjából olyasmiket,mint a fegyencedzésben van,meg ahogy a gettógyúrosok edzenek és a tornászok.
A tánchoz nem igazán megy a kondi, ez tény.
De attól függetlenül, lehet kondizni is mellette, nem muszály csak saját testsúllyal edzeni.
Szerintem az nem erősít rúdtánc mellett aki a fél életét rúdon erősítve tölti.
pole-dancing-adventures.com/2013/04/pole-dancing-abs-exercises.html Például ez egy megoldás, ha még erősítéshez sem tudsz elszakadni a rúdtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!