Milyen zsírégetőt ajánlotok 5000-ig?
Figyelt kérdés
Már L-Carnitine-t próbáltam, de nem hat semmit, kajáról nem kérek véleményt, max 6000-ig szeretnék, amit lehetőleg szedhetek 17 évesen.2013. febr. 1. 22:05
1/26 anonim válasza:
Pedig étrend nélkül egyik sem ér sz@rt sem, hiába nem tetszik.
Még jó diétával is kb pár százalékot tesz a sikerhez. De, ha terméket akarsz: brutal blade, perfect fatloss, adipokill.
2/26 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy kajáról nem kell szót ejteni, de adipokill-re is rá van írva, vagy olvastam termékleírásban, hogy 21 év alatt nem ajánlott.. Most akkor mi van?
2013. febr. 1. 22:24
3/26 anonim válasza:
bátya dobjá hozzá még pár ezrest, és egy T3 v T4 jó lesz akkor.
na ez lerántja rólad a zsírt, l karnitin az csak a mesében működik nem????
4/26 anonim válasza:
egyszerűen nem értem, hogy miért vártok csodaszerektől megoldást arra, amit pár hónap pici megerőltetése is megcsinál.
5/26 A kérdező kommentje:
A T4-3 az milyen? Hol lehet venni? Ha biotechbe akkor jó..
2013. febr. 1. 22:52
6/26 anonim válasza:
hát a biotech től picit messzebb van!
GENESIS TERMÉK ASSZEM DE SOK MÁS GYÁRTÓNAK IS VAN
7/26 A kérdező kommentje:
Az a pici megerőltetés nem ugyan az egy felnőtt pénztkereső embernek, és egy 17 éves diáknak, aki a heti 1000 forint zsebpénzéből próbálkozik..
2013. febr. 1. 22:58
8/26 anonim válasza:
17 évesen nehogy kipróbáld!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9/26 anonim válasza:
De köszi, hogy én vagyok lepontozva, mikor én normális tápkieget ajánlottam, nem pedig pajzsmirigyhormonokat.
10/26 Osynho válasza:
Kedves 17 éves diák! Gondolom azért táplálkozol. Ha a válasz igen, akkor a megoldás a szemét kaják elhagyása, és rendesek magadba integrálása!
Montez: látod mit kellene ajánlanod! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!