Kockahasat szeretnék. Milyen zsírégetőt ajánlotok? Hol tudom megvenni?
Szerintem se zsírégetőkkel próbálkozz először. Inkább diétázz, ha tudsz angolul itt ki tudod magadnak számítani mi lenne a helyes étkezés számodra.:
Egyébként a Clenbuterol manapság a legnépszerűbb zsírégető, de vigyázni kell vele, 2 hétnél tovább nem érdemes szedni, és naponta nem szabad meghaladni a 120 mcg-ot.
figyelj! nekem két évembe telt kockahasat faragnom, mindennapi hasedzés szükségeltetett hozzá. nem szedtem semmit, a kajára sem figyeltem talán ezért volt két év, de hangsúlyozom hogy ez még a legelején volt a semmiből. szóval midnen este nekiálltam, 5*15 hasprés, 5*15 lábemelés, 5*15 oldalra irányuló felülés, és egy olyan gyakorlat mely az alsó hasizomra irányul, hogy felkapaszkodsz úgy hogy a lábad nem éri a földet, s a lábad emeled olyan magasra veled szemben amilyenre tudod.
nekem ez a négy gyakorlatom mindennapos volt, és lám, kockahas, egyébként ha megvan az edzésed, akkor ak ajára figyelj oda, diétázásnál kb. napi 2g fehérje/tskg, 3g szénhidrát/tskg és 1g zsír MAX /tskg.
remélem segítettem :]
Dehogy segítettél! Nem érted b@zmeg, neki zsírégetőőő kölll! Mindent tud, nem kőőő az okoskodás...
A parasztja. Zsírégetőőőőő. Azt se tudja, hogy milyen típusúak vannak, mi a hatásmechanizmusuk, fogalma nincs semmiről, de közölte, hogy mi csak ugatunk. Nézzen utána a megfelelő helyeken, de ehhez vagy agya nincs, vagy egy lusta sz@r... Nagyon megnéznék róla egy képet, hogy néz ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!