Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik zsírégetőt vegyem meg?

Melyik zsírégetőt vegyem meg?

Figyelt kérdés
Kondizok rendesen mert van egy kis felesleg, de kéne egy kis gyorsítás. Nem arra vagyok kíváncsi h nem kéne meg bajom lesz tőle és ehhez hasonlók! [link] Itt nézegettem őket, de annyi féle van hogy elbizonytalanodtam hogy melyik is lenne nekem jó. Lehetőleg 3000 Ft körül legyen az ára ha tudok ajánlani nekem valamit! Köszönöm 16/L
2011. okt. 22. 15:57
 1/8 dirtboy ***** válasza:
nem mondom hogy nem kéne meg azt sem hogy bajod lesz tőle mert hogy nem lesz, de azt azért meg kérdezném hogy milyen az étrended és hogy milyen mozgást fogsz végezni a zsírégető mellé.
2011. okt. 22. 16:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Kondiba kardiozok egy órát, plusz fél-háromnegyed óra a gépeken. Étrend meg: barna/félbarna kenyér suliba szenyának, aztán itthon valamit még eszek amit anyukám főz, meg valami gyümölcs. Igazából suliba nincs időm többször enni mert rövidek a szünetek (10 perc és teremből terembe járkálás..), suli után rögtön megy kondiba mert akkor még nincsenek annyira sokan aztán itthon vagyok olyan 4-5 fele. Nem igen diétázok mert egy dietetikus mondta hogy nem kell csak a fehér kenyeret és a tésztaféléket kerüljem el, de amúgy is keveset eszek (se időm se gusztusom nincs, egyszerűen nem vagyok annyira éhes hogy sokat egyek).
2011. okt. 22. 16:13
 3/8 A kérdező kommentje:
*megyek kondiba..
2011. okt. 22. 16:14
 4/8 anonim ***** válasza:
nem fog begyorsítani semmit. ha elég tápanyagot viszel be, de hagysz energiahiányt, akkor fogyni fogsz. annyi energiahiányt hagyj, hogy hetente 1-0,5 kiló körüli legyen a fogyás. karnitin van az ételekben, tápkieggel csak többet viszel be.. lehet van pozitív hatása, esetedben elég lehetne a kajálásra odafigyelni. karnitin mellett is nagyszerűen lehet hízni, ha valaki nem figyelne (általánosságban).
2011. okt. 22. 16:19
 5/8 dirtboy ***** válasza:

a lényeg hogy a napi energia amit beviszel kevesebb legyen mint amit elhasználsz.

nem tűnik valami egészségesnek a napi kajád.

elérheted zsírégető nélkül is a célod szóval nem muszáj venni mert ezek nem csodaszerek,nagyon kicsikét járulnak hozzá a zsírégetéshez.

igazából a diéta és a mozgás az amitől fogysz nem pedig a zsírégető.

ha minden áron kell akkor L-karnitin készítményt ajánlok.

2011. okt. 22. 16:21
 6/8 A kérdező kommentje:
De honnan tudom hogy mennyi az amennyit beviszek és mennyivel csökkentsem? Két hónapja járok és SEMMI eredmény nincs, pedig nem sokat és nem összevissza eszem, viszonylag normálisan.
2011. okt. 22. 16:26
 7/8 anonim ***** válasza:

akkor az viszonylag nem olyan rossz.

hát, viszonylag. minden élelmiszerrel amit megeszel nyilván tisztában vagy milyen tápanyagokat tartalmaz, és mennyi energia van benne. e nélkül tök mindegy az egész. saját energia és tápanyag igényt meg itt lehet próbálgatni számszerűsíteni. [link]

2011. okt. 22. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Mennyit viszel be: vedd egy átlagos napodat,és itt: [link] számold ki,hogy eme nap mennyi kalóriát viszel be az általad elfogyasztott kajákból.

Aztán amit Aczél mester linkelt,azon az oldalon kalkuláld ki magadnak azt a kalóriamennyiséget,ami a diétádhoz és edzémennyiségedhez szükséges.Amilyen értéket itt kapsz,azt próbáld tartani minden nap,és ehhez igazítani/formálni az eddigi kajádat.

Ha megvan a megfelelő kalória-deficit,fogyni fogsz.Nem szabad türelmetlennek lenni,valamint mindig a tükörben nézegetni magad,hogy fogytam-e az elmúlt fél órában:D

Idő kell hozzá,és akkor fog csak elkezdődni a folyamat,és akkor lesz jól látható eredmény,ha minden jól a helyén van(kaja és edzés is).

Zsírégetővel meg várj,tegyél mindent a helyére,a kajádban főleg,és ha így sem lesz változás 2 hónap alatt....áhhh,olyan meg nincs:)

2011. okt. 22. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!