Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elöször testnövelöt kell...

Elöször testnövelöt kell szedni, majd ez után sima fehérjét és zsírégetöt?

Figyelt kérdés

Holnap korán kelek, dolgozni, de így késö este egy kis netezés után, egyszerüen fel kell dobnom ezt a kérdést ami felmerült.

Pár hete elkezdtem komolyabban edzeni újra, és rendeltem magamnak haver ajánlására fehérjét.

De most én nagyobb akarok lenni, szóval, pérsze így is leszek nagyobb, de a kérdés az hogy jobb eredményt kapnék ha most tömegnövelöt szednék pár hónapig, majd mondjuk nyár elött szednék sima fehérjét, és zsírégetöt?

2011. okt. 11. 00:48
 1/8 anonim ***** válasza:
A kaján múlik, hogy van-e szükséged tömegnövelőre, vagy nincs. A zsírégető meg ugye csak diétával kombinálva ér valamit. Írd le az étrended.
2011. okt. 11. 07:30
 2/8 A kérdező kommentje:

hát nem folytatok valami szigorú étrendet..

Reggeliként esszek 2 szendvicset.

Ebédként valami húsos ételt (csírke vagy disznó)

Vacsóra ként megint valami meleg kaját.

Edzés után fehérje italt, plusz valami gyümölcsöt.

Ès este ha éhes vagyok eszek megint szendvicset.

2011. okt. 11. 10:07
 3/8 A kérdező kommentje:

általában 3-4 étkezést próbálok tartani...

elnézést kérek a helyesírásomért de svédországi magyar vagyok, szóval majdnem hogy magamtól tanultam írni magyarul. (ezért kicsit rossz)

2011. okt. 11. 10:18
 4/8 dirtboy ***** válasza:

gratulálok az írásodhoz,viccen kívül tök jó,jobban írsz mint sok magyar fiatal.

a kajád az teljesen káosz,ezzel nem leszel nagy azt garantálni tudom.

a táplálék kiegészítők nem használnak csak akkor hogyha megfelel az étrend,sajna ez van.

a tanácsom hogyha nagy akarsz lenni akkor minél hamarabb legyen tömegnövelő étrended mert ez az egy út van ahhoz hogy nagy legyél és ez alól nincs kibúvó.

jól írták zsírégető felesleges tömegnöveléskor.hatásuk még fogyókúrás diéta mellet sem valami lenyűgöző mértékű.

a fejlődésed érdekében ezt olvasd el,meglátod sokkal jobban átlátod majd a dolgokat.

[link]

ha van kérdés jöhet nyugodtan csak előbb olvasd el a linket.

2011. okt. 11. 10:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Kezdem érteni,

azért esznek testépítök sok rizst csírkével mert ezek sok szénhídrátot illetve fehérjét tartalmaznak.

Csak azt nem találom hogy mennyi fehérjét illetve szénhidrátot kell bevennem egy nap alatt..

2011. okt. 11. 19:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Tömegelésnél 2g/testsúlykilogram protein és 4-6g/tsg szénhidrát, attól függően, hogy mennyire vagy hízékony. A 6g már azoknak való, akik alig zsírosodnak. Szerintem kezdésnek négyet számolj kilónként és majd utána pontosítod.
2011. okt. 11. 19:42
 7/8 A kérdező kommentje:

bocs, utána néztem ha minden igaz kb:

fehérjéböl 2x testsúly

szénhidrát 3x testsúly

disznó hústnak nem írták hogy mennyi fehérjét tartalmaz...

(csírke és marha, hal, az mind 20%?)

2011. okt. 11. 19:45
 8/8 dirtboy ***** válasza:

itt egy táblázat [link]

szerintem is 4g/tskg szénhidráttal kezdj aztán ha kevés akkor emeld fel 5re.

2011. okt. 11. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!