Szerintetek jó ha zsírégetőt veszek?
Figyelt kérdés
Otthon zsákolni szoktam (jövőhónapban ugráló kötél is lesz), de hasamon lenne 10kg felesleg, szerintetek érdemes vennem ennyi felesleg miatt zsirégetőt vagy bizam a diétára meg a kardió sporta? És milyen zsírégető hatékony, és ebben van energia fokzó amivel még "pörgősebb" leszek?2011. máj. 22. 20:50
1/5 anonim válasza:
a zsírégetők 95%-a kamu, a maradék öt százalék meg alig ér valamit. Ha nagyon pöpec a diétád, akkor mehet L-karnitin, vagy esetleg adipokill, de ez tökéletes diéta nélkül teljesen felesleges.
Kardió tartomány helyett meg amúgyis eddz inkább aerob tartományban. A kardió könnyen izombontást okoz, diétában meg aztán még inkább. Én a helyedben még végeznék súlyzós edzést is.
2/5 A kérdező kommentje:
Aham, akkor felesleges a ugráló kötél! Helyette inkább francia rúd lenne a jó? Amúgy diétát hagynám akkor mert amúgy is sok energiát elpocsékolok zsákolás közben...
2011. máj. 22. 21:07
3/5 TOMAtm válasza:
l-karnitin tényleg jó,de csak ha legalább 2 hónapig használod.a magam részéről a spiropen-stanazolol párost részesítem előnyben dehát ugye ez kishazánkban illegális,szóval kilőve :)
4/5 A kérdező kommentje:
L-karnitin lesz eldöntve kösz!
2011. máj. 22. 21:24
5/5 anonim válasza:
Nem is azzal van a baj, h illegális, mert én pl azt leszarom, hanem a beszerzése a neccesebb. Am egy olyan kúra szálkásításhoz tökéletes, szinte 0 izomveszteség, sőt esetleg gyarapodás, és magas zsírveszteség, ha jó a diétád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!