Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha most szar kaját eszek,...

Ha most szar kaját eszek, aztán veszek 4kg fehérjét, lesz nagy változás?

Figyelt kérdés

aztán leállok a fehérjével, és ugyanúgy gyúrok tovább, megmarad ami feljött a fehérjével?

szar kaján nem változtatok, és egyszer veszek 4kg fehérjét

érthető h mit akarok?

2011. aug. 28. 08:49
 1/10 A kérdező kommentje:
vagy inkább valami koxot nyomassak? ha nyomatok koxot pár ezerből, aztán leállok vele, hamar, ugyanúgy edzek tovább, szar kajával, nem fogok leereszteni?
2011. aug. 28. 08:49
 2/10 A kérdező kommentje:

csak egy kisebb, normálisabb alakot szeretnék, nincsenek túl nagy elvárásaim, régóta edzek, csak szar kajával

mert szerintem 4kg fehérjétől, egy hónapon át nem lenne túl nagy változás, de ha koxot tolok egy kisebb ideig? a kox az mennyibe kerül? csak olyan érdekel, amit lehet rendelni netről, és olcsó

2011. aug. 28. 09:04
 3/10 De Puta Madre ***** válasza:
Nem fogsz elérni semmit.
2011. aug. 28. 09:16
 4/10 dirtboy ***** válasza:

(csak egy kisebb, normálisabb alakot szeretnék, nincsenek túl nagy elvárásaim)

akkor minek basznád tönkre a szervezeted koxal azt nem értem.ez tipikusan a büdös a meló hozzá állás a sporthoz.

És 4 kiló fehérjétől ne várj csodát,ez nem úgy működik hogy megveszel 1 dobozzal aztán már több nem is kell mert az az 1 doboznyi csodát tesz és eléred vele a célod /főleg szar kajával/.

2011. aug. 28. 09:41
 5/10 dirtboy ***** válasza:
ja és a koxok nem megbízható eredetűek,mikor még suliba jártam és a szakmát tanultam /2007/,fogyatékos osztálytársam vett koxot /nem tudom milyet/ és a sulit el sem végezte,iskolába nem tudott bejárni mert állandóan a kórházakat járta miatta. úgy hogy vágja bele bátran,ha szerencséd lesz te nem így jársz. ezt azért nézd végig. http://www.youtube.com/watch?v=yHnmsrMbqLY
2011. aug. 28. 09:47
 6/10 A kérdező kommentje:
kösz, a videó hasznos volt
2011. aug. 28. 10:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Azt írtad régóta edzel,de ez mit jelent pontosan? Feltételezem nem évekről van szó(én még csak 3 éve edzek de inkább kezdőnek mondanám magam mintsem régóta gyúrónak)mert akkor ilyen kérdést nem tennél fel,amennyiben egy cseppet is komolyan gondolod a dolgot. Na de hogy érdemi választ is adjak ne csak mellébeszéljek:

Ha tényleg gyúrni akarsz akkor a fehérje alap,minden nap kell.Ha edzel azért hogy beépüljön és nőjenek az izmaid,ha pedig nem edzel akkor azért hogy ne pusztuljanak az izomsejtjeid,mert ha már van rajtad valami azt táplálni kell amihez a rendes kaja kevés.

A "szar kaja" relatív. sajnos nekem ez a gyenge pontom,semmi diétát nem tartok,ugyanúgy megeszek mindent mint bárki más,küzdhetek is majd újra a kockás hasért,de ennyi.Viszont szép lassan nőnek az izmaim,mindössze a táplálékkiegészítők kérdése.

Ha koxolni akarsz akkor ne haragudj de azt kell mondanom hogy barom vagy.Ha netről akarod rendelni olcsón akkor pedig egy kivételesen nagy barom.Ha meg akarsz dögleni akkor rajta.Nulla hozzáértéssel még a jó cucc is többet árt mint használ,a kétes eredetű ótvarok viszont csak ártani fognak.

Kezd kreatinnal,szedj rendes vitaminokat,porcvédőt,aminosavat,később jól jönnek majd a NO fokozók,és a tesztoszteron szint növelő cuccok is,de szerintem az első évben bőven elég a kreatin és a fehérje.És ami a legfontosabb a kitartó és kőkemény edzés,anélkül semmilyen kiegészítő nem ér semmit.És ha abbahagyod az edzést akkor törődj bele hogy törvényszerűen leépülnek az izmaid,mivel azért nőnek hogy elbírják a folyamatos terhelést amit a gyúrás okoz nekik,és nem azért hogy neked jobban tetsszen.

2011. aug. 28. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Micsoda szókincs!

Gratulálok,szerintem ne edd meg a szart,mert az büdös és teljesen egészségtelen...

2011. aug. 28. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem lesz nagy változás.a fehérjepor nem csodaszer,csak a gyártók,forgalmazók ügyesen tálalják,ezért sokan veszik mint a cukrot.nagyjából csak annyi az előnye a szilárd kajával szemben,hogy jobb a felszívódása.inkább tedd rendbe a kajádat,edzés után mehet egy turmix,edzz rendesen.
2011. aug. 28. 12:50
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. aug. 28. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!