Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen alakot hogy lehet elerni?

Ilyen alakot hogy lehet elerni?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=iY2paIdfSK4

Sziasztok! par tanacs kene a videon lathato alakot ellehet-e erni 1 even belul ?

szalkasito dietaval es mozgassal ( jillian michaels, insanity, les mill combo, asylum ,p90x )?

en 170 cm es 78 kg vagyok szoval zsiros ..

Van eselyen ilyen alkatra?

23L

2013. jan. 31. 07:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Túl magasra rakod a lécet. Jillian is baromi nagy név a szakmában és látszik, hogy a teste nem egy év munkájának az eredménye. Ez kb. olyan, mint ha azt mondom, hogy na most elkezdek úszni, egy év alatt lehetek olyan szinten, mint Hosszú Katinka? A válasz egyértelműen nem. Szerintem próbálj reális maradni, mert ha lehetetlen célt szeretnél elérni rövid idő alatt akkor csak csalódni fogsz. Persze a motíváció, kihívás nagyon fontos, plusz a cél amiért kőkeményen meg kell dolgozni.
2013. jan. 31. 10:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Egy év alatt nem valószínű, hogy így nézel ki majd, igen. De a DVD-i szerintem tényleg jók (mondjuk ln csak a 30 days shredet csináltam végig). Viszont Jillian sem csak ezektől néz így ki, kick-boxol és kettlebell instruktor, meg pilates edző. Jógázik, meg még mit tudom én, mit csinál. Ne Jillian legyen a mérce, a te genetikád más, mint az övé. Soha az életben nem lesz ilyen alakod. De a saját legjobb formádat elérheted. Nem biztos, hogy egy év alatt, de már egy év is sokat számít. Ha rendesen eszel, rendesen sportolsz, tornázol, akkor nagyon jó eredményeket fogsz tudni elérni egy év alatt is! Sok sikert! :)
2013. jan. 31. 10:56
 13/18 anonim ***** válasza:
2013. jan. 31. 11:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy lehetetlen 1 év alatt, bár nem mondom, én is imádnám.
2013. jan. 31. 11:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja, az eredeti kérdésre írtam, Jillian nyilván közelebbi cél azért :)
2013. jan. 31. 11:11
 16/18 anonim ***** válasza:

LOL, te 1 év alatt csak szálkásítással akarsz Dana Lynn Bailey lenni? :D Aztán mondod, hogy Jillian Michaels is jó, aki azért egy-két kategóriával lejjebb van? :D Mondjuk Jilléhez hasonló szerintem simán, bár nem biztos, hogy csak egy év, de Dana szerintem sem naturál már. Versenyeken esélyes, kivételes adottságú, ha olyan leszel, te is indulj versenyeken :D

Amúgy Dana amcsi, ott meg még a 19. században élnek, tehát font lesz az.

2013. jan. 31. 11:23
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem legyen minden tök mindegy, csak az nem, hogy mit eszel meg hogyan edzel, aztán hajrá. Majd ahogy alakulsz, látod a változást, nem mindenáron példaképet fogsz keresni, akihez hasonlítani akarsz, hanem magadat akarod magadhoz képest egyre jobbá tenni.
2013. jan. 31. 11:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, semmiképp se olyan célt tűzz ki magad elé, hogy na, egy év múlva így akarok kinézni! Mert az hatalmas, és előreláthatatlan dolog. Inkább aprókat. "Odafigyelek az étrendre." "Minden nap edzek6futok/tornázok valamit" "Két hónapon belül lefutom az 5k-t" Ezeket sokkal könnyebb teljesíteni, mint azt, hogy 1 év múlva hogy nézel ki, és az ilyen apró sikerektől sokkal több kedved lesz folytatni is.
2013. jan. 31. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!