Sracok ti csajoztatok mar konditeremben?
Figyelt kérdés
En lassan egy eve jarok es tele van jo csajokkal a terem! Ti hogy dumalnatok veluk? Hogy menyjek oda hozzajuk?
19/F
2013. jan. 29. 20:13
11/20 anonim válasza:
De amúgy tényleg az lenne a legjobb, a proteinshake-es ötlet :D. Edzés közben szerintem nem szívesen állnának le beszélgetni egy idegennel. Mármint most magamban indulok ki. Ha edzés van, edzés van. Bármi kell, utána ráér.
12/20 anonim válasza:
13/20 anonim válasza:
Én még nem próbáltam, amúgy szabad megkérdezni hogy melyik terembe jársz?:)Mert ahova én járok ott szinte 1 csaj sincs,max" fogyni vágyó":D
14/20 anonim válasza:
Hű, de gonoszak vagytok a dundibb lányokkal... De legalább tesznek valamit a "zsírkockaság" ellen, ez becsülendő. Egy csomóan pont ezért nem mernek edzőterembe menni, mert félnek, hogy így néznek rájuk. Ezek szerint nem alaptalan a felelem.
Bocs az offért...
15/20 anonim válasza:
nem, nem oda való. max utána :D
16/20 anonim válasza:
Szóval aki kövér, ne járjon konditerembe?!
17/20 anonim válasza:
"Ezek szerint nem alaptalan a felelem."
Alaptalan, mert mások véleménye nem lehet annyira mérvadó, hogy olyan erős érzelmet generáljon, mint a félelem. :)
18/20 anonim válasza:
SynysterGates pedig az alapkérdésre válaszolt, nem a kövérrinyára ... -.-
20/20 A kérdező kommentje:
Jo en ertem hogy nem edzes kozben zargatom de ha ugy adodik es tetszik nekem akkor megis hogy hozzam ugy ossze hogy a vegen beszelhessek vele? Mert ugye ti mondtatok hogy inkabb utana! :D
2013. jan. 30. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!