Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ezek a mozgástípusok hasznosak?

Ezek a mozgástípusok hasznosak?

Figyelt kérdés
Gflexet és insanityt csinálok (naptár szerint haladok, egyik nap Insanity, másik nap g flex vagy hot iron) és hétvégente futok 30-40 percet. Formásodni szeretnék! Szerintetek melyikre helyezzem a hangsúlyt? Válaszokat előre is köszi! 172cm/52kg, 22L
2013. jan. 28. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Az erősítő edzésre.

A futásnak köze sincs a formádhoz (kivéve ha nagyon komolyan sprintelsz).

2013. jan. 28. 19:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Igaz hogy a futás nem formál, viszont nekem a fogyásban sokat segített, és a végén meg is szerettem, így ez már a hobbimmá vált. A leghatásosabb a HIIT lenne, de az nem jön be.

Azt írod erősítő edzés, én pedig visszakérdezek: hot Iron (amelynél súlyzókkal dolgozunk) vagy gflex(ahol szintén erősítésről van szó, csak itt a saját testsúllyal kell dolgozni)?

Köszi előre is!

2013. jan. 29. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindkettőt ki lehet próbálni, amelyik valamiért szimpatikusabb, jobbnak érzed az ízületeidnek.. Ha már az egész testedet edzed, mégpedig hot iron szinten (a gflexet nem ismerem, de most bizalmat szavazok neki mint saját testsúlyos erősítésnek) mindkettő lehet jó.
2013. jan. 30. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!