Milyen olcsó kaják vannak még amik hasznosak lehetnek izomtömeg- növeléshez?
Figyelt kérdés
Pl amit eddig találtam én az a zabpehely, fél kiló 150 ft, és egész jó összetételű megítélésem szerint (bocs ha rosszul fogalmazok, de most jutottam el arra a szintre, hogy foglalkozzak vele, mit eszek). Egyébként nem kondizom, küzdősportolok, ehhez végzek alkalmanként súlyzós edzést. Most ami kaja így olcsó, és azt gondolom jól táplálja az izmokat az egy nagy bögrényi (nem tudom kb 100g lehet) zabpehely meg egy adagoló fehérje (100% whey sciteces). Más ilyen összeállításokra lennék kíváncsi.2010. dec. 20. 15:24
1/5 Da puta madre válasza:
Rizs, akármivel. Csibe, akármivel. Túró, szintén. Olajos magok, dió, mogyi.. kukorica, bab, borsó, lencse, zöldségek, krumpli (sütőben sütve)... legyél kreatív.
3/5 Saten ҉ válasza:
Legolcsóbb kaják: rizs, pulykacomb, bab
Ezekkel is lehet még ugyancsak tolni rendesen. A túrót meg nagyon ki kell fogni, hogy jó árba legyen
4/5 anonim válasza:
Rizs mindenképp, mindenféle hüvelyes is remek, ezekre mindenképpen szükség van. A csirke az alap, viszont ha nem irtózol a szójától, akkor érdemes azt is enni, kétszer annyi fehérje van benne, mint a csirkében.
5/5 Clem válasza:
Szénhidrátnak: rizs,durumtészta, burgonya, gyümölcsök..
Fehérje: szárnyas húsok, tengeri hal,tojás, túró
Szerintem a tojás az egyik leghatékonyabb és olcsó fehérje forrás..természetesen a többivel vegyítve!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!