Elég régóta edzek rendszeresen, de nem nagyon látom az eredményt! Mit tegyek?
egyáltalán nincs kiszámolva, mikor éhes vagyok eszek amennyi jól esik (nem olyan nagyon sokat) itt a kép : [link]
(bármilyen Sz@r nem kel leszólni!!)
Nem szóljuk le, de igazából akkor lehetne mit mondani, ha lenne előtte kép is.
Ha nem számolod a kaját, akkor kevés lesz. Sok ember utána döbben rá, hogy mennyit is kellene megenni, mikor kiszámolja a mennyiséget és megfőzi.
szóval:
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
ez az edzés tervem!
Bemelegítések:
-csuklók átmozgatása,
-hát nyujtása
-karok,-lábak
Gyakorlatok elötti átmelegítés:
-Tricepsz fekvő előre dölve.
-fekvőtámasz tárdenállva
-húzóckodás, rudon!
Gyakorlatok.:
Hétfő.:
-húzóckodás 2x10
-Fekvő 2x10
-Lábemelés 2x15/20
-fekpad 20kg 2x15
-felülés 2x20
-futás minimum 1km
Szerda.:
-"kezdő" kézenállás 30mp.
-híd 2x15
-húzockodás 2x10
-lábemelés 2x15
-fekpad 2x15
-tolockódás 2x5/10
-futás 1km.
Péntek.:
-fekvő támasz 3x5
-felülés 3x5
-húzockódás 3x5
-gugolás 3x5
-fekpad ( nehézzel) 3x5
-futás 1km.
szombat.:
-fekvő 3x10
-lábemelés nyújtva és hajlítva 3x5
-gugolás 3x10
-híd oldalsó 3x10
-fekpad 3x10
-futás 1km.
A kép miatt nem szólunk le természetesen, abszolút pozitív dolog, hogy bevállaltad...
Viszont csak kibújt a szög a zsákból és ahogy mindig, most is a kaja a probléma, ahogy írtad: "egyáltalán nincs kiszámolva, mikor éhes vagyok eszek amennyi jól esik (nem olyan nagyon sokat)"
Ez így nem fog menni. Viszont amit Montez írt, azt fogadd meg, mert a kaján múlik minden. Ha rendben van a kajád, onnantól - erős túlzással - de mindegy, hogy mit csinálsz a teremben, nem kellenek csoda-edzéstervek, csak nyomd szabályosan és keményen, dolgoztasd meg az izmokat minden irányból ahogy kell és az eredmény nem marad el. Én az első 2 hónapban ennyit fejlődtem kiszámolt, jó kajával:
Ezt csak referenciának mutatom, hogy ennyit is lehet, persze biztos van aki többet is tud.
Úgyhogy ideje kiszámolni a kajád és úgy étkezni, különben stagnálni fogsz csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!