Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elég régóta edzek rendszeresen...

Elég régóta edzek rendszeresen, de nem nagyon látom az eredményt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
gondoltam hogy veszek kreatint, és mellete keményebben edzek. ez hatásos lenne?

2013. jan. 27. 18:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

egyáltalán nincs kiszámolva, mikor éhes vagyok eszek amennyi jól esik (nem olyan nagyon sokat) itt a kép : [link]

(bármilyen Sz@r nem kel leszólni!!)

2013. jan. 27. 20:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem szóljuk le, de igazából akkor lehetne mit mondani, ha lenne előtte kép is.

Ha nem számolod a kaját, akkor kevés lesz. Sok ember utána döbben rá, hogy mennyit is kellene megenni, mikor kiszámolja a mennyiséget és megfőzi.

szóval:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]

2013. jan. 27. 20:23
 13/16 Dogmatix91 ***** válasza:
elég régóta 2 hónap... :D fogalomzavar! Gondolom azt vártad, hogy 2 hónap alatt olyan szikla leszel, mint Coleman. Edzéstervet is írhatnál mondjuk. Kreatint mellőzd még. Kreatin mellett edzenél csak keményebben? Most edz keményebben!!
2013. jan. 27. 20:24
 14/16 A kérdező kommentje:

ez az edzés tervem!

Bemelegítések:

-csuklók átmozgatása,

-hát nyujtása

-karok,-lábak

Gyakorlatok elötti átmelegítés:

-Tricepsz fekvő előre dölve.

-fekvőtámasz tárdenállva

-húzóckodás, rudon!

Gyakorlatok.:

Hétfő.:

-húzóckodás 2x10

-Fekvő 2x10

-Lábemelés 2x15/20

-fekpad 20kg 2x15

-felülés 2x20

-futás minimum 1km

Szerda.:

-"kezdő" kézenállás 30mp.

-híd 2x15

-húzockodás 2x10

-lábemelés 2x15

-fekpad 2x15

-tolockódás 2x5/10

-futás 1km.

Péntek.:

-fekvő támasz 3x5

-felülés 3x5

-húzockódás 3x5

-gugolás 3x5

-fekpad ( nehézzel) 3x5

-futás 1km.

szombat.:

-fekvő 3x10

-lábemelés nyújtva és hajlítva 3x5

-gugolás 3x10

-híd oldalsó 3x10

-fekpad 3x10

-futás 1km.

2013. jan. 27. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:

A kép miatt nem szólunk le természetesen, abszolút pozitív dolog, hogy bevállaltad...

Viszont csak kibújt a szög a zsákból és ahogy mindig, most is a kaja a probléma, ahogy írtad: "egyáltalán nincs kiszámolva, mikor éhes vagyok eszek amennyi jól esik (nem olyan nagyon sokat)"

Ez így nem fog menni. Viszont amit Montez írt, azt fogadd meg, mert a kaján múlik minden. Ha rendben van a kajád, onnantól - erős túlzással - de mindegy, hogy mit csinálsz a teremben, nem kellenek csoda-edzéstervek, csak nyomd szabályosan és keményen, dolgoztasd meg az izmokat minden irányból ahogy kell és az eredmény nem marad el. Én az első 2 hónapban ennyit fejlődtem kiszámolt, jó kajával:

[link]

Ezt csak referenciának mutatom, hogy ennyit is lehet, persze biztos van aki többet is tud.

Úgyhogy ideje kiszámolni a kajád és úgy étkezni, különben stagnálni fogsz csak.

2013. jan. 28. 08:28
 16/16 Dogmatix91 ***** válasza:
Először is, bemelegítésnél SOSEM NYÚJTUNK! Azt meg kell hagyni edzés végére. Nagyjából ugyan azokat csinálod minden edzésnél, ez sem túl ideális. Ha teljes testre edzel akkor heti maximum 3 edzés, de akkor sem ezekkel a gyakorlatokkal. Én a helyedben áttérnék egy 3 napos kezdő edzéstervre és ezt csinálnám 2hónapig, utána szétszedném a testrészeket 4 naposra. A body.builder.hu-n találsz edzésterveket, cikkeket, étrend tervezőt, de még recepteket is.
2013. jan. 28. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!