Napi 1 óra szobabiciklizés elég mozgásnak, ha fogyni szeretnék?
160 cm vagyok és 70 kg, természetesen az étrendemen is változtattam, van szobabiciklim és azon szeretném a mozgást, tudom sokan mondják h unalmas, de nekem úgy nem ha pl filmet nézek közben :)
Viszont fokozatot nem tudok rajta állítani sajnos mert nem jó rajta. Kb ilyen lazább fokozaton van.
Ha fogyni szeretnék közepes tempóban tekerjek( úgy, hogy nem érzem még azt h kifulladok de azért a légzésen már igen)
vagy intervallumosan, hogy egyszer gyorsabban, egyszer lazábban felváltva?
Annyi ilyet olvastam már és mindig más a válasz..légyszi erről ne akarjatok lebeszélni, tudom h kint egészségesebb lenne... :)
Azért tettem ide fel a kérdést és nem a fogyókúrába, mert szerintem itt hasznosabb választ kapok mozgás szempontjából.
Köszönöm szép napot!
Intervallumosan csináld én is úgy kezdtem hogy először 1 perc lassan másfél teljes erőből! Én sem mindig a legnehezebben csináltam!Lényegtelen! Ebben az a lényeg, hogy egyszer lassabban, máskor meg minden erődből de 1 órát nem fogsz bírni az elején ne lepődj meg!
Az első meg hülyeséget írt!
különben remélem tudod hogy a fogyókúrák nagy része nem működik, és egész nap enni kell kb csak zöldséget meg sovány húst?? és nem lehet csaló nap...
amúgy tökéletes ez az aerob edzés 120-130 közti pulzus kell, és jah ha nem tudsz már értelmesen beszélni az már túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!