Nagyon ropog a térdem. Még csak 14 vagyok mi lehet a baj?
Első alkalommal 50 guggolás?
Lenne pár tippem.
Rosszul végzed a gyakorlatokat.
Sok ízületkárosító anyagot eszel.
Túl sok növényi zsírt eszel, kevés állatit (különös tekintettel a tengeri állatok omega3-ban dús zsírjára)
Első nekifutással ennyi, ez 3 nagyon komoly tényező, amik közül egynek sem kellene igaznak lennie.
Sokan karatéznak 14 évesen.
Jobb esetben kinövöd. A karate egy nagyon rossz sport, harcművészetként értékelhetetlen. Mielőbb abbahagyod, annál több esélyed van visszanyerni a térded egészségét.
Érdemben pedig semmit nem nyersz a karatéval, más, egészségesebb sportok is adnak jó élményt, szórakozást, sőt még küzdősportolóként is ügyesebb, hatékonyabb leszel.
Az igazi Karate más, de azt nem tanul akárki, nem oktatják minden 2. iskolában.
Ajánlom, hogy fogadd meg amit írtam, ha nem sikerül akkor mint más karatésoknak azt tudom ajánlani, hogy a táplálkozást, ízületek védelmét nagyon komolyan kell venni. A karate nem szól egészségről, és ez komoly gondokat okozhat még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!