Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan osszuk fel a női...

Hogyan osszuk fel a női testet torna/alakformálás/ szempontjából?

Figyelt kérdés

A férfiakn8l a felosztás: bicepsz,tricepsz,mell stb.

a nők mire tornáznak? comb,popsi ?? van ilyen oldal ahol ezt illusztrálják is?

2013. jan. 21. 16:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
de nem ezt mondtam...egyebkent sem kert tanacsot a kerdezo, csak azt hogy hogy osztjak fel a noi testet. es anyi a valasz: ugyanolyan izmok vannak a non mint a ferfin. te dolgod melyiket mennyire fejleszted ki...:D
2013. jan. 22. 21:24
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

"Mondjuk az is igaz, hogy felsőtest terén a csöcsök kivételével kb. nincs kultúra a női test megítélésekor. pedig egy szép, íves hát, gömbölyű vállak, nem beesett mellkas rengeteget javíthat az összképen. "

És ahogy végignézek a mostani random csajokon, hát igencsak rájuk férne! Sőt, a felsőtest jobban mérvadó, hamarabb látszik, mint a láb, az ad tartást a testnek, ha beszélgetsz valakivel, nem a lábát nézed, ha meg csak a fenekét bámulod hátulról, orraesel :D Hiába nem akar modell lenni, ha jól akar kinézni, nem bújhat ki a munka alól. Na meg miért ne nézzünk ki olyan jól, amennyire csak lehet, amíg megtehetjük? Akár modellalkat (fitnesz vagy figure, nem divatmagazinfos) is elérhető, miért hagyjuk hát veszni?

2013. jan. 22. 21:29
 23/27 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom, én nem nagyon láttam még beesett mellkasú csajokat, szerintem nem kell ahoz egy nőnek 10 centis zsírréteg hogy ne legyen beesve a mellkasa... egyébként ez relatív, kinek mi tetszik, nekem be jön a duci pocak is csajon:) (persze nem annyira nagyon duci, csak picit)
2013. jan. 22. 21:36
 24/27 anonim ***** válasza:

*facepalm*

Ki beszélt itt zsírrétegről, pláne 10 centisről? Inkább hagyd a témát...

2013. jan. 22. 21:50
 25/27 anonim ***** válasza:
rendben xd egyébként itt van egy lehetőség a "fokozatokra" : [link] ..nem ugyanazok :D
2013. jan. 23. 17:37
 26/27 anonim ***** válasza:
A középső forma és a jobb szélső csak zsírtartalomban különbözik. Attól még ugyanolyan kemény edzéssel lehet ezt a két jó formát összehozni, csak a jobb oldali forma az verseny diétával ment már. Ennyi!
2013. jan. 23. 19:05
 27/27 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hogy áll az első képen, be vannak esve a vállai, tán még egy kis felső gerincferdülés is befigyel. Pontosan erre céloztam.
2013. jan. 23. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!