Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan osszuk fel a női...

Hogyan osszuk fel a női testet torna/alakformálás/ szempontjából?

Figyelt kérdés

A férfiakn8l a felosztás: bicepsz,tricepsz,mell stb.

a nők mire tornáznak? comb,popsi ?? van ilyen oldal ahol ezt illusztrálják is?

2013. jan. 21. 16:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
28%
Ne hasonlíts össze egy testépítőt, egy átlagos nővel, aki változtatni akar a külsején. Ez olyan, mint összehasonlítani Jamie Olivert a kishúgommal, aki akácfalevélből csinált nekem tavasszal "levest".
2013. jan. 22. 16:55
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Baromság. Nulla hozzáállással, barbi súllyal nem pici eredmény lesz, hanem semmilyen! Egy testépítő nő kox nélkül nem nézne úgy ki. De egy normál fitneszes formához is rendesen kell edzeni, nem pinalegyezést csinálni.
2013. jan. 22. 17:00
 13/27 A kérdező kommentje:
B@szki...a testépítés és a fitness 2 külömböző dolog.fitness szemponjábol meg bictos nem úgy osszuk fel a testet hogy bicepsz,tricepsz.,.. Nem tudtok olyan oldalt ahol ez szét van írva pontosan?
2013. jan. 22. 17:49
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
A fitneszesek is úgy osztják fel. Ez nem vita tárgya.
2013. jan. 22. 18:03
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Tessék, nem egy tökéletes edzésterv, de itt is izomcsoportonként van felosztva és jéé, fitneszes terv:

[link]

Aki meg nem hiszi az kérdezze meg Toldi Zsuzsit vagy Zsuppán Fanni fitnesz modelleket, hogy ők hogy edzenek. Egyértelmű, hogy ugyanazokat végzik és ugyanúgy, ahogy egy testépítő. Csak más a használt cucc!:)

2013. jan. 22. 18:34
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, banyeg, mi az, hogy nem úgy osszuk föl, hogy bicepsz, tricepsz?? Akkor hogy? Könyök, toka, narancsbőr, magassarkú? Ilyen oldal nincs, mert valószínűleg ekkora marhaság még senkinek nem jutott eszébe... habár... ne becsüljük alá az emberi ostobaságot, egy nőimagazinban csak benne van, de hát azokat el kéne égetni mind egy szálig. Rákereshetsz fitneszmodellek edzéseire jutúbon, pont ugyanúgy edzenek, mint mindenki a szakon, avagy a figurésok, és a testépítők. Na meg a fitnessesek tudtommal ugrándoznak is a színpadon mindenféle tornamutatványt bemutatva, na ahhoz ne elég az általad elképzelt lötyimötyi. A kategória, amit nem igazán értek (és inkább arra gondolhatsz) az a bikini, mert ott elég nyegle lánykák szoktak lenni, de még ők is ugyanígy edzenek. Az elméleted teljes mértékben röhej.

16:55: na és a kishugod által csinált leves alkalmas volt étkezési célokra? Nyilván nem, mert idézőjelben írtad. Ugyanez a helyzet az "alakformálással" is. Az sem alkalmas semmire. A te példádnál maradva tökmindegy, hogy csak a családnak főzöl hétvégén, vagy egy menő étteremben az elnöknek, ugyanúgy lábosokat, serpenyőket kell használni, a húst ugyanúgy melegen kell sütni, a krumplit ugyanúgy fel kell vágni, nem csak simogatni.

2013. jan. 22. 19:14
 17/27 anonim ***** válasza:
az vaagyok, akit elobb oltottatok ( nemtom hanyadik) szerintem egy normis testzsir% + egy alap izomzat eleg egy no karjan, nem kell rogton engem "oltani" :D
2013. jan. 22. 20:56
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mit jelent az alapizomzat. Nem oltás, hanem felvilágosítás.:)
2013. jan. 22. 21:00
 19/27 anonim ***** válasza:
Egyébként első válaszoló is én vagyok (ha nem jött volna rá vki) és láthatjátok, oda írtam hogy ha nagyon vékony lenne alapizomzat+vékony zsírréteggel, akkor eddzen természetesen minden izomcsoportra. Csak nem kellene mindenhez ugyanúgy hozzá állni, meg nem kellene rögtön lepontozni és szarrá "világosítani" hogyha valamit nem úgy mondok ahogy ti. Hisz látjátok, tényleg nem arra gondolt a kérdező, amire ti. Ő nem modell szeretne lenni (gondolom) hanem csak jól szeretne kinézni... :)
2013. jan. 22. 21:15
 20/27 anonim ***** válasza:
Jó, akkor nem kell rám hallgatni, adjál tanácsot te.
2013. jan. 22. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!