Mennyi idő után indul meg a fogyás? Hogyan lehet a vádlit formázni, és karcsúsítani?
Figyelt kérdés
Igazából csak kb. 2 hete kezdtem el odafigyelni arra hogy mennyit eszek egy nap. Drasztikus változást nem vezettem be. Sokszor eszek,keveset,és amihez nem muszáj,nem eszek kenyeret. Valamint naponta mozgok másfél hete,a fogyás még mégsem indult be. Sőt,a tegnapi esti torna után 1 kilóval nehezebb voltam, mint a fogyókúra kezdetén. Ez gond,vagy csak később indul be a fogyás? Valamint tudnátok segíteni,hogyan legyen vékonyabb a vádlim? Előre is köszi!
18/L
2013. jan. 15. 18:38
1/1 anonim válasza:
Csak akkor tudsz fogyni, ha zsír van rajtad, egyéb esetben ha még tornázol is, akk izmosodsz, és lem lesz kevesebb a súlyod, sőt, akár nőhet is, ha izmosodsz. Én is így jártam, sportolok, normálisan eszek, és több lett a súlyom, de nem híztam. A vádlid ha vastag és nem izmos, akkor fogyhat kicsit, de ha edzed, akk inkább izmosabb is lesz. nekem a sporttól vastagabb lett és izmosabb, de mondjuk sport előtt inkább vékonyabb volt. Ha eleve izmos vagy, akkor csak lájtosan mozogj, tornázz. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!