Loxe kérdése:
Hogyan tudnám különböző fortélyokkal vagy bármilyen egyszerű módon formázni a hátsófelem?
Figyelt kérdés
Egy olyan küzdök, hogy eléggé vékony alkat vagyok.Nem ugrálnak rajtam a kilók. Az alakommal meg is vagyok elégedve,de a hátsófelemmel nem nagyon. 162 cm vagyok és 50 kiló,és én úgy érzem,hogy a fenekem valahogyan nem illik a képbe... nagynak tűnik.Emiatt nem nagyon szeretek cicanadrágot viselni,mivel az kihangsúlyozza a popsimat. Sok személytől kaptam dicséretet,hogy nagyon jól nézek ki hátulról,de én mégis,szeretném "kisebbre" formálni. SOS!!!2013. jan. 4. 16:32
1/3 anonim válasza:
Szálkásító étrend kell és aerob edzés.
2/3 anonim válasza:
Nekem RubintRéka tornái jöttek be nagyon erre. Egy hét után is már látványos volt az eredmény. Minden dvd.jén van olyan rész, ami kimondottan a feneket formálja.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat!!:) Rettentően sokat segítettetek!!
2013. jan. 5. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!