Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csinálok rosszul (testépít...

Mit csinálok rosszul (testépítés)? Már nem tudom mihez kezdjek.

Figyelt kérdés

Kicsit több mint másfél hónapja edzek, és ez alatt SEMMIT sem fejlődtem, és most nagyon ideges vagyok..hol lehet a hiba?

- heti 3 alkalom

- naponta 5-6* kajálok

- legalább 10 órát alszok

- vitaminokat és tömegnövelőt szedek

- ha úgy érzem hogy bírom nagyobb súllyal végigcsinálni a gyakorlatot akkor emelem a súlyt.

- szoktam nyújtani

- 1 hétig edzővel edzettem hogy megtanuljam a dolgokat és ő csinált edzéstervet

- szokott izomlázam lenni az edzés utáni napon

- pihenőnapokon nem végzek semmilyen fizikai munkát, legfeljebb néha pakolok.

Pár hónapig túledzettem magam mert még nem értettem hozzá, majd kicsit több mint 2hónap szünetet tartottam mielőtt újra belevágtam volna kicsit okosabban.

Most (krvára) lassan fejlődő típus vagyok? Vagy rosszul csinálok, vagy esetleg kihagyok valamit? Esetleg ez valami betegség miatt van?

17F

2009. aug. 29. 22:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A tömegnövelőkben nincs fehérje? Vagy nem olyan mennyiségben? Esetleg ajánlanál egy ilyen terméket?
2009. aug. 30. 20:59
 12/17 anonim ***** válasza:

A tömegnövelőben van fehérje + cukor.

Erre kizárólag az edzés utáni turmixban van szükség.

Olcsóbb, ha magadnak kevered Whey pro + dextróz (szőlőcukor) 1:2 arányban. (30/60 gramm)

Az ígymegspórolt pénzeden vegyél inkább L-glutamint.

Megkönnyíti az izmok betöltését és a proteinbeépülést.

Úgylátszik, nálad nem tölti be a szénhidrát a glikogénraktárakat, csak átszalad rajtad a kaja.

Mivel gyors az anyagcseréd, nincs is ideje rá.

Vannak ilyen típusú emberek.

2009. aug. 30. 21:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Kaja ha rendben van,akkor nem is kell tömegnövelő. (Főleg ha kezdő vagy.)

Én ajánlom:

25dkg túró+1db banán+4dl tej+6tojásfehérje

kb: 90g fehérje

Egy nap bevágsz egy ilyet akkor már meg van 90g fehérje+ch ami benne van.

Hány kb és cm vagy? Milyen fajta? 8tömeges,szálkás?)

2009. nov. 14. 13:17
 14/17 A kérdező kommentje:
176 cm 65-66 kg vagyok és szálkás. A vállamon és a mellemen ha befeszítem lehet látni a csíkokat. A lábamon van kb fél centi zsír, de máshol semmi. Most azon gondolkoztam hogy mi lenne ha még többet ennék, bár így is annyit eszek amennyit tudok. Esetleg lehet hogy ilyen típus vagyok vagy az emésztésemmel lehet valami.
2009. nov. 14. 14:20
 15/17 anonim válasza:
mekkora para gép vagy én tőled fiatalabb vagyok és az első 4 honapban kezded észre venni a fejlődést am meg 1 év a kritikus amikor csak ugy lelassul a fejlődés akk pedig az izmok jobban látszanak eres lesz a kezed is ! és ez az én véleményem nem kell kötöszködni XD 1 kis tapasztalat :)
2010. márc. 23. 14:59
 16/17 anonim ***** válasza:

"176 cm 65-66 kg vagyok és szálkás."

Akkor naponta 130g fehérje és 330-350g szénhidrát! Számold azt, hogy mennyit viszel be! pl: 10dkg hús 22g fehérje, 10dkg rizs kb 72g ch stb.

Kevésszer egyél, de sokat! Naponta 4-5étkezésed legyen!

Edzés: heti 3-4! (nem kell több, mert túledzheted magad)

Lehet neked más az anyagcseréd, de lehet pusztán genetika is. Sok minden függ tőle, nem vagyunk egyformák!

Esetleg heti2szer vállazz, a következő héten meg 2szer mellezz, ha rosszul fejlődik.

2010. márc. 23. 16:58
 17/17 anonim ***** válasza:

A párom 196cm magas, és 70 kiló volt mikor elkezdett a testével foglalkozni! Ő is az Ultra Whey prot ette, meg mellé azt hiszem mega gainert!Persze vitamint vita x-et is !Sajna nem tudom milyen arányban itta ezeket, de tudom hogy minden sékerbe dobott 2 tojást.Az evésével nincs minden rendben, mert pékként dolgozik, így éjjel van fent, és nappal alszik, és reggel meló után edz, meg du 3tól-4-5-ig!Idejétől függ!Így pl délelőtt nem eszik, csak edzés után, és a du-i edzés után!És persze éjjel!De ettől függetlenül nagyon szépen fejlődött!

Aztán szép lassan elkezdett hízni, ezáltal formásodni is!Ennek kb 2-3 éve, és azóta 107kiló tiszta izom!Mint egy kétajtós szekrény!

Nem mondom hogy azóta is csak ezekezt a porokat eszi, mert volt közbe kreatin is, meg egyszer anabolic pack is, de leginkább fehérje, vitamin, és tömegnövelés!

Ja elfelejtettem hogy a naponta 1 üveg Isosource energyt is megiszik!Ez csak egy kis plussz!

Sok-sok kitartás, és lesz eredményed is!

2010. márc. 24. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!