Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hasznos lenn ez nekem? Mert...

Hasznos lenn ez nekem? Mert már haladó vagyok testépitásbe de még nem szedtem semmit. Meg hogy kéne szedni 50g ch mennyit rakjak bele?

Figyelt kérdés
[link]

2013. jan. 16. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez egy rossz fehérje, nincs is ott, a tápértéktartalma, szójás a cucc, és bas.zott drága. Szerintem más holnapokon nézzél szét, vagy külön akkor már ajánlok fehérjét is, ami jó ár/érték arányú: [link]

[link]

2013. jan. 16. 15:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Talán használta valaki és hát ha le irná mi a tapasztatalat azt hiszem ezért van az oldal is :)
2013. jan. 16. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezt most miért kellett kiszedni? teljesen releváns információk voltak benne... csakazértis beírom mégegyszer

1) Kételkedem a haladóságodban.

2) Ez a termék egyszerűen hihetetlen! Pályázik a valaha látott legdrágább címre, és mellé nem is tiszta tejsavó, hanem szójás! Ennél sokkal jobbakat kapsz kb. ötödennyiért.

2013. jan. 16. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez a fehérje amit linkeltél kérdező az egy szar, ahogy már írták.

Viszont az alapján amit írsz, (hogy arról már ne is beszéljek hogy hogyan fogalmazol) én is erősen megkérdőjelezem azt hogy te haladó vagy.

'Meg hogy kéne szedni 50g ch mennyit rakjak bele?'

Ezt a kérdést megmagyaráznád?

2013. jan. 16. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Erről a proteinről nem lehet véleményt alkotni, mondani, mert a legalapvetőbb információk sincsenke róla, ezen a z oldalon.

ÖSSZETÉTEL!. Enélkül hogyan lehet vásárolni?!?!

2013. jan. 17. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyen árért ennek valami nagyon komoly összetételűnek kell lennie?
2013. jan. 17. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!