Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki írna nekem egy edzéster...

Penszy kérdése:

Valaki írna nekem egy edzéstervet?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok,168 cm és 53 kg.Formásodni és egy kis izmot szeretnék felszedni,valamint kockás hasat is :) .A táplálkozásom jó,és a folyadékbevitelem is.Valamint ajánlanátok valamilyen étrendkiegészítőt,esetleg fehérjét?
2013. jan. 13. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:

A táplálkozásod biztos, hogy nem jó, ugyanis akkor nem "esetleg fehérjét" kéne ajánlanunk, hanem pontosan tudnád, hogy mennyi fehérje kéne, és milyen. De cáfolj meg, kérlek.

Ha most kezded, akkor tömegelni érdemes, ami közben nem valószínű a kockahas, az majd később.

Akkora súly kell, amivel éppen el tudod végezni szabályosan a 8-12 ismétlést (kezdőként legyen inkább 10-12) a sorozatokban.

Egyébként:

kezdőknek először 2 hónapig teljes testes 3 napos edzés kell:

[link]

Majd lehet után osztott edzésre váltani. Célszerű először egy kétfelé osztott edzést végezni, un. A-B-A, B-A-B edzésrendszerben:

[link]

Ezután mehet a teljesen osztott edzés, ahol már egy izomra 3-4 gyakorlat is mehet (kisebb izmokra 2-3, nagyobbakra 3-4), így egy héten egy izomcsoportra már csak egyszer edzünk, hogy megfelelően tudjunk regenerálódni.

Naturálban maradjunk 3 vagy 4 napos edzésnél:

[link]

[link] "

2013. jan. 13. 18:23
 2/5 A kérdező kommentje:
A fehérjét ,azt porra írtam .Nagyon köszönöm a válaszod.
2013. jan. 13. 18:31
 3/5 Dogmatix91 ***** válasza:
Drugs Bunny: A sárga kapszula
2013. jan. 13. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ki nem találtam volna, Beckett nyomozó, de tudta, hogy a fehérjepor ugyanaz a fehérje makrotápanyag, amit amúgy meg tetszik enni? Tehát ha össze akar hozni 2 g/tskg fehérjét, abba beletartozik a szilárd ételes (húsos) fehérje, és a porból bevitt mennyiség is.
2013. jan. 13. 18:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként 12 évig kézilabdáztam,azt még hozzátenném.
2013. jan. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!