Melyik gyakorlattal lehet a leghatékonyabban lefogyasztani a kart?
Figyelt kérdés
Egy héten háromszor járok edzőterembe, felsőtest edzés előtt fekvőtámasszal melegítek be. Szerintetek jó ez így, illetve még itthon is csináljam, amikor nincs edzés nap? Milyen szériaszámot javasoltok súlyzós edzésnél? 33 éves nő vagyok, V alakú a testfelépítésem, és felsőtestre, karra hízom.2013. jan. 10. 14:40
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi Ssanchez!
Aha, már értem a kacsát, de ez annyira fárasztó volt, hogy nem tudtam végignézni, máskor egyből küldj linket, nem mindenki ismeri.A humorérzékem télleg jó, köszi.
A témához: ahhoz képest, hogy sz@rul eszem, mégis fogytam, és kezdem összeszedni magam (izmosodni?) bár ezt félve írom. Biztos azér van, mer idegen lény vagyok.:-)
Köszi mindenkinek a hozzászólást, további jó edzést!
2013. jan. 10. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!