Hogyan lehet leghatékonyabban a hasi zsírréteget otthon ledolgozni?
Figyelt kérdés
Kondizni járok kb. 3 hónapja, edzések után hyper mass- t fogyasztok izomtömeg növelés céljából, a hasamon viszont kicsit zavaró az a zsírréteg ami rajt van és ezt szeretném eltüntetni. L-karnitinnal hatásosabb lenne?2012. júl. 26. 18:53
1/5 dirtboy válasza:
nem fog menni addig amíg tömeget növelsz,ahhoz hogy zsírt veszíts szálkásító diétára kell átállni és aerob edzéseket be iktatni.
tehát karnitin sem fog segíteni de még a termogén zsírégetők sem.
2/5 anonim válasza:
Egyszerre nem tudsz zsírt égetni és izmot növelni naturálban, mert az egyikhez szálkásító diéta kell (kalóriadeficit), a másikhoz pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).
3/5 anonim válasza:
Rendszeres futással és diétázással. Hasizomgyakorlatoktól a büdös életben nem fog lemenni a hasad.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ! viszont nem szeretnék tovább "hasasodni". eddig is rendszeresen kerékpároztam napi 1 órát, most beiktattam nemrég a futást is(heti 3 alk.) és emellett két naponta perzse a kondi.
mit gondoltok igy valamelyest talán megoldható lesz a problémám?
L-karnitint a futás mellé gondoltam
2012. júl. 27. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!