Lányok, ti milyen ütemben fejlődtök, izmosodtok? Havi-évi kb. hány kg izmot tudtok felszedni?
Ah acm én nem adok mindenki véleményre, felőlem bele köthetnek még a hajam zsírosságába is :D
Apropó haj, ha már ennyire a kérdés lényegénél maradunk te meg rövid hajú csaj vagy ekkora karokkal , akkor ez már nem naturál :D
Én igyekszem egyébként, csak most lesérültem, a héten nincs edzés :(
Ja és igyekszünk Wash-al megnyerni a LOTTÓT, mert gyúrós terveink vannak vele :D
Hát igen, most lebuktam, rövid hajú és kismellű csaj vagyok. Ez van. Sajnos annyi koxot nyomtam, hogy már a kukim is kinőtt.
Mire költenétek a nyereményt, növi kúra? Esetleg peptidek? :D
Én teljesen a naturál híve vagyok ( kivéve egy valamit :D), egy kondiparkot csinálnék szabad ég alatt , Wash lenne az egyik személyi edző, szerveznék táborokat is, ahol szigorú edzés és kaja lenne.
Wash az ő 5letét majd elmondja :)
És a hullahopp karikát ki ne hagyjátok már !:D Főleg, hogy már tovább fejlesztett változata is van :
" A Hullahopp masszázs karika segítségével karcsúbbá és fittebbé válhatunk. Titka a levehető 35 akupresszúrás labdában rejlik, amelyek masszírozzák a has és a hát izmait, emellett elősegítik a kalóriaégetést és a zsír lebontását." :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!