Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen ütemben...

Lányok, ti milyen ütemben fejlődtök, izmosodtok? Havi-évi kb. hány kg izmot tudtok felszedni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 11:22
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
hát ha lepucolsz, azért szerintem lesz ott mit aprítani a tejbe :D
2013. jan. 16. 08:32
 42/59 anonim ***** válasza:
Áááá, olyan ropi leszek mint a fene...mindegy, utána azért már más lesz az újabb tömegnövelési fázis ősztől, megpróbálok tisztábban tömegelni, nem akarok még egyszer ennyire bezsírosodni. Kb 15kg felesleg van rajtam minimálisan is.
2013. jan. 16. 15:28
 43/59 anonim ***** válasza:

Ah acm én nem adok mindenki véleményre, felőlem bele köthetnek még a hajam zsírosságába is :D

Apropó haj, ha már ennyire a kérdés lényegénél maradunk te meg rövid hajú csaj vagy ekkora karokkal , akkor ez már nem naturál :D

Én igyekszem egyébként, csak most lesérültem, a héten nincs edzés :(

Ja és igyekszünk Wash-al megnyerni a LOTTÓT, mert gyúrós terveink vannak vele :D

2013. jan. 16. 19:01
 44/59 anonim ***** válasza:

Hát igen, most lebuktam, rövid hajú és kismellű csaj vagyok. Ez van. Sajnos annyi koxot nyomtam, hogy már a kukim is kinőtt.

Mire költenétek a nyereményt, növi kúra? Esetleg peptidek? :D

2013. jan. 16. 19:06
 45/59 anonim ***** válasza:

Én teljesen a naturál híve vagyok ( kivéve egy valamit :D), egy kondiparkot csinálnék szabad ég alatt , Wash lenne az egyik személyi edző, szerveznék táborokat is, ahol szigorú edzés és kaja lenne.

Wash az ő 5letét majd elmondja :)

2013. jan. 16. 19:17
 46/59 anonim ***** válasza:
Meg persze nyitunk egy edzőtermet csak gyikeseknek :D A proteinbárban a kedvenc termékeinket lehet majd kapni, lesznek háziversenyek, például olyan, hogy ki hány felüléssel adja le a hasáról a zsírt.
2013. jan. 16. 19:35
 47/59 anonim ***** válasza:
ezt a felüléses miújságot támogatom
2013. jan. 17. 02:57
 48/59 anonim ***** válasza:
jaa meg "fuvatópor" ivó verseny ?:D
2013. jan. 17. 03:00
 49/59 anonim ***** válasza:
Dunaújvárosban ahova először jártam a fogyni vágyó emberek egy seprűnyéllel a vállukon pörögtek jobbra-balra, szerintem ebből is lehetne versenyt csinálni, hogy ki repül el hamarabb.
2013. jan. 17. 03:46
 50/59 anonim ***** válasza:

És a hullahopp karikát ki ne hagyjátok már !:D Főleg, hogy már tovább fejlesztett változata is van :

" A Hullahopp masszázs karika segítségével karcsúbbá és fittebbé válhatunk. Titka a levehető 35 akupresszúrás labdában rejlik, amelyek masszírozzák a has és a hát izmait, emellett elősegítik a kalóriaégetést és a zsír lebontását." :D

[link]

2013. jan. 17. 08:09
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!