Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen ütemben...

Lányok, ti milyen ütemben fejlődtök, izmosodtok? Havi-évi kb. hány kg izmot tudtok felszedni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 11:22
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
60%

Ne haragudj, de a kep alapjan sem hiszem el amit irsz, plane, hogy zsir alig van rajtad... A masik, meg nehogy mar en legyek a hulye, mert felre ertelmezed a kerdest, es ugy valaszolsz ra. En meg nezek, hogyan szedtel fel 18kilo izmot.

Itt van ket kep, ezeket 2oraja keszultek:

[link]

[link]

En egerszegi vagyok, de itt a legutolso teremben is van. Ahova jarok, az majdnem a legutolso terem, es ket gep is van, egy bicikli meg egy epliszis is, amin van testzsir szazalek mero. Ennel szinte csak felszereltebb termek vannak. Amugy lehet nem is tudsz rola, es ott is van, ahova jarsz. Nekem sem mondta senki, csak szoktam hasznalni kardio edzeshez azokat is, es lattam meg lehet merni.

2013. jan. 12. 16:26
 22/59 anonim ***** válasza:

Anabolic: Az nem zsírszázalék mérő, hogy ráállsz a mérlegre, beírod a magasságod és ad egy értéket...ez alapján én kórosan elhízott vagyok. :D Az igazi zsírszázalék mérő az impedancia alapján méri, ezek a gépek meg százezres nagyságrendűek. Én sem láttam még egy teremben sem ilyet...

"Izmos-hátú csajszinak" pedig respekt, bár azért ne hidd tényleg, hogy mind izom ami feljött Rád (nem olvastam nagyon vissza, lusta vagyok), sajna tömegelésnél jön zsír meg víz is, csak jól tartod az arányokat és nem látszik, de mindenestre a kép alapján sikerül jó alacsonyan tartani a testzsírod, az meg csak jó. :) Gondolom rohadt vékony lehettél régebben, hogy ekkora növekedést el tudtál érni ennyi idő alatt, mert azért lányoknál tényleg nehezebben megy ez...de ettől függetlenül biztos sok munkád van benne, úgyhogy tényleg minden elismerésem, csak így tovább!

2013. jan. 12. 16:50
 23/59 anonim ***** válasza:
0%

acm ! egy szóval sem írtam, hogy mind izom jött fel rám, és ezzel tisztában is vagyok, ez természetes, hogy nem mind izom.

Neked meg kedves Anabolic ! azt hiszel amit akarsz, edzek, eszek, edzek , eszek, mert van célom és el is fogom érni , az , hogy ilyen a genetikám, hát sorry. Úsztam 12 évet, lehet az is hozzásegít, de én ezekkel a méregetésekkel nem foglalkozok, majd ráérek szálkásításkor keményen betartani mindent és lemegy a zsír ! Ilyet meg főleg nem írtam, hogy 18 kiló izom jött fel rám !!! ámen. ez az oldal kezd vicc lenni !

2013. jan. 12. 20:05
 24/59 anonim ***** válasza:
Oké, azért mondtam, hogy sorry, de lusta disznó vagyok visszaolvasni. Csak anabolic reakciójából azt hittem hogy erről van szó. :) Sorry. Egyébként milyen magas vagy?
2013. jan. 12. 20:32
 25/59 anonim ***** válasza:
175 vagyok .
2013. jan. 12. 22:17
 26/59 anonim ***** válasza:
Akkor gondolom nagyon vékony lehettél régebben tényleg. :)
2013. jan. 12. 23:01
 27/59 anonim ***** válasza:
52%

Hát jah,ahogy abba hagytam az úszást suli miatt sajna nem sportoltam, egyetemen nem ettem úgy...hamar le ment még az is ami volt. 53-55 kg azért 175 magassághoz:O

Kedves Anabolic, ha téged megkérdeznek mennyit fejlődtél azt mondod 2 centit nőtt a karom,vagy 6 kiló izom izom jött rám? Mert én ilyet senkitől nem hallottam még!:D

2013. jan. 13. 08:19
 28/59 anonim ***** válasza:
39%

Na persze 175 vagy :D A kepen meg terdelsz? En meg 220 vagyok :D Tenyleg vicc amiket irkalsz :) Azt kerdeztek hany kilo izmot szedtel fel, te azt irtad az elso valaszodban 18kilot szedtel fel, es nem irtad, hogy nem csak izmot, de a kerdesben az volt. En itt lezartam, mert latom ezt nem vagy kepes felfogni, pedig ott van tisztan az elso oldalon.

Szep sztorizgatast tovabb :)

2013. jan. 13. 16:47
 29/59 anonim ***** válasza:
9%

Kedves utolsó én erre csak annyit tudok neked mondani, hogy saját házad táján sepregess, ezek szerint te hazudozni jársz ide, mert nekem meg sem fordul a fejemben, hogy kételkedjek bárki szavában is itt!

De tényleg téma lezárva, te egy merő rosszindulat vagy, én is mondhatnám, hogy nem a te képed töltötted fel ! Nézz már körbe egy két kérdésnél mennyi kép van fent és senki sem kételkedik a másikban, jössz itt leszólni meg meghazudtolni !

Számomra is téma lezárva, remélem az életben is ilyen csodás ember lehetsz !

2013. jan. 13. 18:23
 30/59 anonim ***** válasza:
53%
Erre csak azt, tudom mondani, hogy nem kell hihetetlen dolgokat irni, meg hulyenek nezni a masikat, es nem fog senki sem ketelkedni.
2013. jan. 14. 16:06
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!