Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen ütemben...

Lányok, ti milyen ütemben fejlődtök, izmosodtok? Havi-évi kb. hány kg izmot tudtok felszedni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 11:22
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
46%

Ja és neked izomtömeg növelés kor csak izom megy fel, mi?:)

Tudok róla, hogy meg lehet nézni, de engem a cél foglalkoztat és az még messze van! Nem méregetek addig semmit! Ha egy zsírdisznó lettem volna(ami mellesleg engem soha nem fog fenyegetni) 18 kiló plusszal akkor nem válaszolgatok csak a fogyókúrás topikba!

Egyébként meg én a kérdésre válaszoltam és még lány is vagyok, szóval?:D

Ha annyira kíváncsiak vagytok és oly nehéz elhinni, hogy lányoknak is lehet célja és másfél év alatt lehet is letenni az asztalra eredményt ,szívesen várok mindenkit májusban egy versenyen amin részt veszek!

2013. jan. 11. 18:03
 12/59 anonim ***** válasza:
Na, már biztossá vált? :D Akkor majd megyünk, és vicceseket kiabálunk, amikor te vagy soron :D:D
2013. jan. 11. 20:15
 13/59 anonim ***** válasza:
0%

Ez már tuti Wash, nem biztos :D

Ezek után meg kell nyernem nincs mese :)

2013. jan. 11. 22:12
 14/59 anonim ***** válasza:
60%

Latom fogalmad nincs a testepitesrol, szoval kar a szoert :) Most jon majd az, hogy a zsirbol lesz az izom? :))

Nem akarom leszolni a celod, csupan felreertheto volt az elso valaszod. Akar milyen hihetetlen a tomegeles nalam nem zsirban es izomban ertendo, hanem csak izomban. Nem sorhasra edzek...

Sok sikert a versenyhez!

2013. jan. 11. 22:59
 15/59 anonim ***** válasza:
0%

Igen, fogalmam sincs róla, hát nem láttál , ne ítélkezz !!

Azért ennyire ne nézz már gyökérnek, hogy azt hiszem zsírból izom lesz !! Nálad tömegelés az azt jelenti, hogy csak izom, nálam meg azt, hogy ami feljön ezalatt értek izmot , zsírt és vizet ..., Nálam a szálkásítás jelenti a real izmot , ennyi ! Ha meg félreérthető valami kérdezz, ne szóld le a másikat ! Amúgy könnyű itt dumálni a gép mögül, azért kíváncsi lennék egy két válaszolóra!Többek közt rád is kedves beugató !

2013. jan. 11. 23:20
 16/59 anonim ***** válasza:

"kar milyen hihetetlen a tomegeles nalam nem zsirban es izomban ertendo"

akkor fogalomzavarban szenvedsz.

2013. jan. 11. 23:44
 17/59 anonim ***** válasza:
60%
A kerdes meg mindig "izomrol" szolt, nem "izomrol meg zsirrol es vizrol"...
2013. jan. 12. 07:41
 18/59 anonim ***** válasza:
0%
Aranyom, mindjárt dobok fel egy képet! Te mersz?:)
2013. jan. 12. 08:07
 19/59 anonim ***** válasza:
29%

Tessék, válogasd ki az izmot, zsírt, meg a vizet ! :)

Ez hat kilóval ezelőtt készült, szóval még hat kiló plusszal edzés mellet sem vagyok zsírdisznó, és izmot építek ahogy látod, nem a szám jár :)

várom a képed !

[link]

2013. jan. 12. 08:14
 20/59 anonim ***** válasza:
Tanúsítom, hogy még egyetlen fővárosi teremben sem találtam zsírszázalékmérőt, pedig jártam párban, így gondolom másnál is előfordulhat ez, tehát nem tudja megmérni a testösszetételét. Emiatt elfogadható, amikor tömegelés közben bruttó súlynövekedésről beszél.
2013. jan. 12. 10:43
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!