Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen ütemben...

Lányok, ti milyen ütemben fejlődtök, izmosodtok? Havi-évi kb. hány kg izmot tudtok felszedni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 11:22
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
0%

Te írtó ostoba vagy már ne haragudj, hazudozni max te jársz ide, én segítséget jöttem ide kérni pár hónapja és meg is kaptam! Egy bizonyos illetőnek több képet is küldtem, tehát no komment !

Másik, fent van most egy kérdésnél acm egy táblázata , hogy hogy fejlődött képekkel együtt , ő három hónap alatt szedett fel 8 kilót, akkor az sem igaz , csak fiúknak lehet szerinted ?!

Másik meg itt basztatsz, hogy nem a kérdésre válaszoltam.... hát te meg végképp nem, úgyhogy erről ennyit, vagy hermafrodita vagy ???!!! Úgy kezdődik a kérdés, hogy LÁNYOK !!!

acm, neked meg grat, csak így tovább, de azt hiszem, ezt már megbeszéltük egy kérdésnél !:)

2013. jan. 15. 12:34
 32/59 anonim ***** válasza:
Hát köszönöm, de én dagadt szar is vagyok őszintén szólva. :DDD Most tartok 4,5 hónapnál és +16kg-nál járok, lesz mit lepucolni a tavaszi nagytakarításnál... :)
2013. jan. 15. 12:54
 33/59 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj de amit kiraktál képet még a vak is látja hogy nem vagy 175cm:).
2013. jan. 15. 13:48
 34/59 anonim ***** válasza:

acm, ne haragudj, de nem hiszem el :D

Nekem nincs kissebbségi komplexusom a méreteim illetően!!!!, ezért nem értem miért is kellene hazudnom a magasságom illetően IS ? Ezt most végképp nem értem ?! Elmagyaráznátok ?!

De én tényleg lezártam az egészet, érdemben egyikőtöktől sem láttam még egy hozzászólást sem, pedig egy ideje fent vagyok aktívan az oldalon.

Nem hiába vannak előítéltek a gyúrós pasikkal szemben !

2013. jan. 15. 14:39
 35/59 anonim ***** válasza:
acm kivétel vagy, mert veled sokat találkozok :), ja és Wash -al is !
2013. jan. 15. 14:40
 36/59 anonim ***** válasza:
Ó, köszönöm :D Pedig meg nem mondanák rólam, hogy "gyúrós" vagyok xD
2013. jan. 15. 15:25
 37/59 anonim ***** válasza:

Ugyan már Wash, az edzőm akartál lenni, acm viszont kegyetlen halad, úgyhogy húzzál bele !:)

Hogy halad a barátnőd, remélem nem adta fel ? És a netes versenye ?

2013. jan. 15. 15:34
 38/59 anonim ***** válasza:

Naja, de az nem látszik az emberen, hogy mi van a fejében :P Van még pár dolog, amit nem lehetne megmondani rólam.

Azt a netes szavazatgyűjtő bohóckodást valszeg elcsalták, meg idióták bántották is, szal nem lett jó vége, de kárpótolódtunk valamennyire máshogy. A vizsgaidőszak most nehéz, de amúgy nem adja fel, csak néha noszogatni kell.

2013. jan. 15. 15:46
 39/59 anonim ***** válasza:

Igaz, de sok emberen látszik viszont mi nincs a fejében :)

Akkor ez nem adott neki plusz löketet :( Sajnálom, de nehogy egy ilyen verseny elvegye a kedvét !

Nekem ne mond, én egyetem alatt csak fogytam , szó szerint a evésre is sajnáltam az időt .

2013. jan. 15. 15:57
 40/59 anonim ***** válasza:

Hát köszönöm én is, de tényleg pitsafüst az amit eddig elértem (bár magamhoz képest elmegy), de azért igyekszem. De igyekezz Te is, mert már lassan nincs olyan paramétered, amibe ne kötnének bele...legközelebb kitalálják, hogy egy hosszú-hajú srác vagy. :)

Te meg ne aggódj Wash, nem kell belehúznod semmibe, lepucolom magam tavasszal és kiderül, hogy semmi izom nincs rajtam. :D

Bizonyítékként, hogy tényleg dagadt vagyok itt van ez a kép, ma csináltam edzés után. Még a csempe is szálkásabb nálam. :D

[link]

2013. jan. 15. 16:35
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!