Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatokat végezzek,...

Milyen gyakorlatokat végezzek, hogy vékony legyen a combom?

Figyelt kérdés
Napok óta a Google-on böngészek.Egyik oldalon azt irják,hogy a futás kiváló,a másik oldalon az ellenkezőjét mondják.Az egyiken guggolást ajánl,a másik tiltsa...és igy tovább.Mit tegyek?(tapasztaltak)
2013. jan. 7. 17:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A Helyesírás Királya nagy állatságokat ír. Nincs semmi, ami megindokolná, hogy "mértne" lehetne izmot építeni és zsírt leadni egyszerre? Ez két ellentétes energiaigényű folyamat. Zsírleadáshoz kevesebb, izomépítéshez több energiát kell bevinni, mint amennyit elhasználunk. Okés?
2013. jan. 7. 18:37
 12/20 anonim ***** válasza:

Nincs semmi? És a józan ész? Mi az, hogy "tudat alatt"? Jön mindjárt az agykontroll, meg az atlantiszi fényjáró energiavarázslat? Honnan tudja a tested, hogy saját súllyal vagy súlyzóval terheled? Az izom csak érzékeli a terhelést, és ellenáll, mitől függ, hogy egyik esetben fogyasztja a zsírt, a másikban nem? Valami normális magyarázatot azért próbálj már meg összehozni, mert ez így elég gyér.

Kérdező: még mindig nem a gyakorlatoktól lesz vékonyabb egy testrész, el kéne már felejteni ezt a marhaságot. Az izommunka nincs hatással az izom felett levő zsírra. A futás meg nem "gyakorlat". Ennyi adattal nem tűnsz kövérnek, csakhogy ez a két adat nem is alkalmas arra, hogy meghatározzuk: a testzsírszázalék a lényeg, ami neked valószínűleg magas. Avagy: kevés izom, sok zsír, így lehetsz könnyűen vastag. Mert az hótziher, hogy nem az izomtól vastag az a láb... és nem is a csontoktól, az még nagyobb kamuduma.

Ha fogyni akarsz, akkor diéta, de akkor meg úgy fogsz kinézni, mint egy pálcika, főleg, ha a helyzet megspékelődik egy kis önképzavarral, ami jellemző a nőkre.

2013. jan. 7. 18:39
 13/20 A kérdező kommentje:
Utolsó:te aztán kegyetlenül őszinte vagy,de nem is akarlak megbántani,mivel te csak válaszoltál a kérdésre,köszi :)
2013. jan. 7. 18:41
 14/20 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy semmi értelme neked magyaráznom, mert ugyis csak rákattolgatsz hogy hasztalan a válaszom, de figyelj:

normális (átlagos) energiabevitel mellett a testzsír% csökken, amiatt, amit már előbb leírtam, megint nem fogom. hidd el, egy kevés ideig rendes tömegnövelő étrenden voltam, napi 120g fehérjén és 300g CH-n, és minden nap eddzettem (vasárnap kivételével) , 2 hónapig tartott az étrend, és am meg csak próba volt, mert én nem teljesen izomtömegre megyek, és csak mellizomra eddzettem súlyokkal, minden másra saját testsúllyal. 2 hónap után kb másfél kiló izmot szedtem fel, lehet annyit sem, és semennyi zsírt. és mond meg: ha a sok megevett kajából nem izom lett, és nem is zsír, akkor hova tűnt?

2013. jan. 7. 18:42
 15/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, nincs helyi zsírégetés.

A lábadnak van egy formája. Ezt meghatározza az izomzat és a zsír. Mindkettőnek változik a mérete.

Az izom edzéssel erősíthető, ez meg is látszik rajta. Izmot fogyasztani.. lecsökkenteni pl. begipszeléssel, tehát elhanyagolással lehet.

Zsír fogyás helyileg lehetetlen, fogyás vagy hízás van, direkt lábról fogyás nincs.

2013. jan. 7. 19:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen, ez így igaz, nem lehet egy helyről fogyni, ha megdolgoztatod az izmot. Annyi kimaradt előbb, hogy az étkezést szabályozza tudat alatt, és hogy ha eddzed a lábadat, egyrészt jobban fog kinézni (ha nem viszed túlzásba) és a szénhidrátok izomba pakolja, nem zsírba... :) egyébként elnézést a helyesírási hibákért, a fent említett kommentemnél telefonról voltam online, és arról elég rosszul írok... :/
2013. jan. 7. 19:10
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. jan. 7. 19:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Futás + étrendváltás (sok zöldség + gyümölcs). Én 12 kilót adtam le szeptember óta, úgy hogy közben ki is hagytam heteket, mert sok volt a tanulnivalóm. Ma is voltam futni, és a korábbi dagadt lábamon most már lehet számolgatni az izmokat, ráadásul sokkal egyszerűbb nadrágot is venni.

Az étrendváltástól sem kell megijedni, ugyanazokat eszem mint korábban (ünnepeken fulladásig zabáltam - ki kell használni a házi koszt adta élvezeteket), de sokkal több a zöldség, gyümölcs.

Mondjuk én fiú vagyok és jelentősen eltér a testfelépítésem is, mert két méterre jut most 93 kiló a szeptemberi 105-el szemben.

2013. jan. 7. 19:41
 19/20 anonim ***** válasza:

"Úgyse hiszed el", "már leírtam" (aztán persze kiderült, hogy mégse), ezek nem éppen olyan dolgok, amik azt sugallják, hogy biztos vagy a dolgodban (: Úgy is mondják: feltartott kézzel megy ki a pályára.

Mellesleg az, hogy nem az edzéstől, hanem a kajától történik ez, nagyon nem mindegy, de attól még nem igaz. Azt te csak hiszed, hogy nem jött fel zsír, de ez még mindig nem azt jelenti, hogy a zsír _eltűnik_. Szénhidrátból meg nem lesz izom.

2013. jan. 7. 20:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Szénhidrátból konkrétan nem lesz izom, de zsír az lehet belőle, és gondolom azt te is tudod hogy a glükóz az izmokban raktározódik... inkább legyen belőle cukorraktár az izmokban, mint zsír.
2013. jan. 7. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!