Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Itthon edzés. Help?

Trafó Lászlo kérdése:

Itthon edzés. Help?

Figyelt kérdés

Lefogytam 27kg ot,most 87kg vagyok,180cm magas,ha ez számít valamit.Mivel itt a tél,nem megyek el futni,kerékározni,itthon szeretnék edzeni, pár hónapot,

Van 2x18kg os egykezes súlyzó szettem,meg 2x5kg,haspad,fekpad,étrendem rendben van,fehérje fehérje,:D

kevés szénhidrát.

Edzés tervben segítene valaki? valamint nekem kell tömegelnem? kevéske izmot szeretnék felszedni,erősödni,

csináltam magamnak edzés tervet ez évre,súlyzókkal már kb 6 hónapja edzek ezekkel persze,melette futottam kerékpéroztam,ne írjátok kezdjem el kisebb súlyal:)

most jelenleg nem fogyok,sőtt híztam picit,de mivel a hasam és mellkasom mérem,így nem háj jött rám,6cm el rövidebb,bemásolom az elképzeléseim,

1-es

Felülés 18 KG

36 KG

Vádli 18kg

36kg

Gugolás 18 KG

36KG

Láb/5KG itt ülve láb emelés,teljesen a szélén a padnak:)

2-es

Felülés 18 KG

36 KG

Bicepsz2x23kg

2x18kg

két kézben 18kg

Tricepsz18kg

5kg

Alkar edzése

3-as

Felülés 18 kg

36kg

váll

mell

hát

ötltet tanácsokat várok,és pár kérdésemre választ:)

2013. jan. 3. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Először is el kellene dönteni, hogy izmot szeretnél növelni, vagy fogyni. A súlyokra nem lehet mit mondani, mert nem tudjuk, milyen erős vagy.
2013. jan. 3. 20:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Így van, egyszerre nem lehet naturálban izmot növelni és zsírt leadni. Ha sok még a zsír, akkor mehet továbbra is a szálkásító diéta + súlyzós edzés (izomvesztés csökkentése miatt)+ aerob edzés.
2013. jan. 3. 20:55
 3/11 A kérdező kommentje:
nem akarok fogyni most,írtam hogy erősödni izmot épiteni akarok,ott van:))
2013. jan. 3. 21:28
 4/11 anonim ***** válasza:

180 magassággal vagy 87kg, ami szerintem még nálad sok zsírt jelent, de te tudod.

Akkor menjen tömegnövelő étrend.

2013. jan. 3. 21:34
 5/11 A kérdező kommentje:
akkor szerinted maradjon a diéta és melette a súlyzós edzés? más mozgási lehetőségem nincs most
2013. jan. 3. 21:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem sok már ez a zsír,6-7kg? hidd el volt sokkal több:)120 voltam kb,nekem már ez is megváltás, hogy ennyi lement,de valójában,a zsír nállam csak futással égett valamiért..
2013. jan. 3. 21:42
 7/11 A kérdező kommentje:
amúgy meg nem bírok sokat enni,8 hónap kemény fogyás miatt lehet ez,de napi szinten max 180g fehérje van meg csak de van mikor csak 120g,szénhidrát meg 60-80 barna rizsből vagy zöldség,tömegnővelő étrend nekem nem hiszem hogy menne:D
2013. jan. 3. 21:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Így kép nélkül nehéz megmondani, de ha tényleg 6-7kg, és nem zavar, akkor mehet a tömegnövelés.
2013. jan. 3. 21:44
 9/11 A kérdező kommentje:
olykor a kép is kevés,mert ilyenkor kinyúlik a bőr,és képen hájnak látszik,akkor szerinted ez a terv amit írtam megfelelő?
2013. jan. 3. 22:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez jobb lenne:

[link]

Mehet 2 hónapig majd utána váltanék osztott edzésre.

2013. jan. 3. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!