Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Étrend, hogyan csináljam?

Étrend, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Mivel egyetem mellett sajnos nem tud megoldani több oknál fogva sem egy normális étrendet, de mivel nem akarok szar kaját fogyasztani, azt találtam ki, hogy megpróbálom az amúgy rossz étkezésemet feljavítani. Így gondoltam: reggel suli előtt zab, suliban egy turmix, ebéd (jobb esetben hús van), délután bab, zöldség rizs, este túró. Próbálom a szendvicset kiszűrni az étrendemből, de még milyen egyszerű olcsó kajákkal javíthatnák a minőséggel? Tudom ez lóf.ing egy jó étrend mellett, de mégse szeretnék több éven keresztül csak menza kaján, péksütin élni. Köszi a válaszokat így előre is. 20/F

2013. jan. 3. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Igazából ha bírod a monotonitást, akkor összehozhatsz jó étrendet: a rizs jó, és olcsó. Csirkemell, csirkecomb, alapanyag tejsavóproteinek szintén jók és olcsók. Ha esetleg van egy kenyérsütőd, vagy akár csak egy sütő (nem tudom, hogy kolis vagy-e vagy sem), akkor csinálhatsz kenyeret Graham-lisztből: egy kiló liszt 270 ft, ebből két kenyér jön ki, ha kevered sima liszttel, tán három is, de nemtom mennyire tanácsos (a többi tömeget a folyadék adja, nemtom lesz-e egy kiló, de majdnem), és mivel úgy tudom, mostanság már egy kiló fehér kenyér is 200+ ft, még olcsóbban is kijöhetsz vele, és sokkal egészségesebben. Ráadásul kedved szerint ízesítheted, és pontosan tudod, mi van benne.

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

2013. jan. 3. 18:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, igazából kolis vagyok, és sütni alig tudok emiatt.Emiatt gondolkodok kész vagy félkész kajákban.
2013. jan. 3. 18:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Remélem a nyelvtan tanárom nem látja az előző hozzászólásom, mert fogná a fejét :)
2013. jan. 3. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!