Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon gyenge izületeket,...

Nagyon gyenge izületeket, hogyan lehet erősíteni? Lehet egyáltalán?

Figyelt kérdés

Különösen a csukló lenne fontos, de a többi is érdekel.

65kg vagyok a csuklóm körmérete pedig kemény 15cm, ezért egyszerűen nem bírja el a testsúlyomat, mondjuk fekvő támasznál.

De ez igaz akár a többi izületemre is (váll, térd, gerinc, könyök), de azok most naggyából helyre jöttek.

Úgy érzem, hogy e-miatt képtelen vagyok fejlődni, mert az izületeim hamarabb bemondják az unalmast, mint az izmaim.

A mozgást abba hagyni nem fogom.

Izületvédőket ismerem, kapszulásat, és a bandázst is (nyilván nem mindet)

A technikám elvileg jó

Tudom, hogy az izmaim gyengék, de a csuklóm már évek óta nem lett erősebb, csak egyre rosszabb.

Étkezésem nem túl jó, vitamint nem sűrűn szedek.

Orvoshoz nem megyek, mert mindegyik azzal jön, hogy ne csináljak semmit, inkább otthon kötögessek mozgás hellyett. Eddig semmi újat nem mondtak.

Sport krémem van otthon egy egész polcnyi (de minek?).

Mit tegyek????

2012. dec. 22. 23:56
1 2 3
 21/24 N0rbi04 ***** válasza:
Jó nekem nem jöttek be súlyzók. Fekvenyomástól bal vállam fájt, 2-kezes bicepsztől meg alkarom. Lehet, hogy rosszul csináltam, sokmindenki mondott sokmindent. Valakinek lehet jobban fekszik. Felhagytam ezekkel, és úgy edzek, hogy nem okoz fájdalmat ennyi.
2012. dec. 26. 11:06
 22/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neked nem jött be, vagy nem jól végezted, de ilyet ne jelents ki, hogy köztudott, hogy nem tesz jót! Én sem fikázom a többi sportot. Ennyi.:)
2012. dec. 26. 11:09
 23/24 N0rbi04 ***** válasza:
Jó okés, csak olvastam sok helyen +(ugye saját tapasztalat), meg kicsit megrémített mikor BB.TV-ben negyed óráig kellet csávónak melegíteni, hogy alá tudjon menni a rúdnak a guggolóállványon. Bár élsport persze más tészta. Nem akartam én fikázni senki. Ha így jött le bocsánat.
2012. dec. 26. 11:42
 24/24 anonim ***** válasza:
oks, akkor én is sorry.:)
2012. dec. 26. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!