Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vállfájás felfelé nyomáskor....

Asus96 kérdése:

Vállfájás felfelé nyomáskor. , miért van ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! már 4 hónapja folyamatosan erősítek,de álló vállazáskor mikor nyomom felfelé a rudat a vállamban valami kisebb roppanást érzek és iszonyatosan fáj,valamikor meg se tudom mozdítani egy ideig....miért van ez ? előre is köszi a válaszokat.

2012. dec. 14. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Mellről nyomás vagy nyak mögül indítod?
2012. dec. 14. 17:49
 2/4 A kérdező kommentje:
nyak mögül szokott a legjobban,de amikor ferde padon felső mellre megyek akkor is....
2012. dec. 14. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondoltam. Sérült lehet a rotátor köpeny. Sosem nyomj nyak mögül, mert tönkre teszi az ízületet. Hátedzésnél sem húzz nyak mögé, hanem mellhez legyen. Pihentetned kellene pár hétig. Ne csinálj olyat, aminél fáj.
2012. dec. 14. 18:28
 4/4 A kérdező kommentje:
és ez pár hét alatt magától rendbe jön ? vagy mi ilyenkor a teendő ? teljesen tanálcs talan vagyok...
2012. dec. 14. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!