Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Káros az ha 14 évesen súlyzót...

Zaly kérdése:

Káros az ha 14 évesen súlyzót használok, nem nagy súlyt:3-7kg 1 kézre?

Figyelt kérdés
Most szeretnék súlyzót vásárolni, egy 7kilósat, mertt a 3at kinőttem, mit ajánlotok?
2012. dec. 2. 16:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hallod, én is voltam 14 éves, és nekem is volt "edzéstervem". Mai szemmel nézve megmosolyogtató, bár kétségkívül volt eredménye, és hittem benne; más nem is számított. DE az már elég régen volt. Akkor még nem volt - számomra - internetelérhetőség, nem volt Drugs Bunny, A test anatómiája, normális edzéstervek, csak néhány arnoldos stb. hihetetlen edzésterv az újságokban. Manapság mondjuk egy body.builder segítségével úgy betudod lőni az edzéstervet, hogy fenomenális lesz.

Hidd el, manapság már nagyon könnyű informálódni, de ne itt tedd. Nem tudom miért koptatom a billentyűzetet, de hátha megfogadod, olvasol, tanulsz egy kis idekapcsolódó bioszt stb.

2012. dec. 3. 18:41
 22/22 A kérdező kommentje:
Jah észrevettem a neten sok jó dolog van ilyen téren is, amúgy ide véleményt kérni jöttem eredetileg... jah és köszi
2012. dec. 3. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!