20kg-os súlyzót használok, de mégsem nő az izmom csak keményedig, ez miért van és hogyan tudom az izmomat növelni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 16:27
1/8 anonim válasza:
szerintem nagyobb súllyal kevesebb ismétlés
2/8 clint válasza:
az étkezés milyen???
Mert tudod a tápanyag miatt nő az izom..
3/8 anonim válasza:
ahogy írták, a kajálás is (a) fontos.
4/8 anonim válasza:
azér nem nő, mert túl idióta vagy ahhoz is, hogy egy normális kérdést feltegyél...
5/8 anonim válasza:
Mire használsz 20 kilós súlyzót?Mire edzel?Hogy étkezel?Ezek nélkül ember nem fogja megmondani hogy miért nem nő az izmod
6/8 clint válasza:
igen szerintem a kérdező azt hiszi, elég emelgetni egy picit és ronikólmen leszek:D
7/8 Zaly válasza:
Az izom mértetét nem érdemes növelni, ha kell, ha nem... érdemes inkább bekeményíteni, érzed, hogy keményebb vagy hasonlót?
Amúgy ha növelni szeretnéd, akkor szerintem kell költened mindenféle ultra szrre
8/8 anonim válasza:
utolsó gyökérke, kérlek ne terjeszd már a bambaságaidat. Pont az előző kérdésednél okítottalak ki, de úgy látszik felesleges volt. Te sötét maradsz, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!