Káros az ha 14 évesen súlyzót használok, nem nagy súlyt:3-7kg 1 kézre?

Ha nem edzel majd tovább, akkor nem fog tudni megtartani az addig elért eredményt és ez független attol, hogy mit használtál előtte. A szervezet a tápkiegből jött fehérjét is aminosavakra bontja és abból ujra összeállítva növeli az izmod. Nem tudja a szervezeted, hogy tápkieg vagy hús, neki csak aminosavakra van szükség. A tejsavóprotein is természetes fehéje egyébként.
Ezt meg olvasd el: [link]

Hát ja, zsírból sosem lesz izom.
Diéta és aerob edzés kell, hogy leadd, átdolgozni nem lehet. Más egy zsírszövet és más egy izomszövet.

Áhh hidd el nem nővőm ki, mikor majd 7 kg val húzok vállra 30-40et akkor azt jelenti kinőttem :D ,
ÉS nagyon igazad van 3 kg nő súlyzó és tényleg nem ér sokat...

Egyáltalán a hozzáállásod is lósz*r. Nem értesz te még most sem semmit. Nem egyszerű dolog ez, 3 mondattól még nem fogsz rájönni, hogyan működik a tested, anatómiailag sem leszel képben. Eleve egy darab egykezes súlyzóval miért akarsz te súlyzós edzést csinálni...
A többiekhez szólva: hülyének kár magyarázni szerintem. Eleve, aki itt próbál informálódni ilyen téren, annak nem sok jövője van... Olyan dolgokat deklarált a kedves kérdező, hogy a homlokomra csaptam többször is, teljesen akaratlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!