Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Káros az ha 14 évesen súlyzót...

Zaly kérdése:

Káros az ha 14 évesen súlyzót használok, nem nagy súlyt:3-7kg 1 kézre?

Figyelt kérdés
Most szeretnék súlyzót vásárolni, egy 7kilósat, mertt a 3at kinőttem, mit ajánlotok?
2012. dec. 2. 16:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A kosárra sajnos nincsen lehetőségem, és szerinted apámat hogyan vegyem rá, hogy nem is lenne káros ha vennék 5-6 vagy 7 kg-s kézisúlyzókat:D. Amikor van időm edzek, szerintem ezen nem múlna
2012. dec. 2. 18:10
 12/22 anonim ***** válasza:

Ha nem edzel majd tovább, akkor nem fog tudni megtartani az addig elért eredményt és ez független attol, hogy mit használtál előtte. A szervezet a tápkiegből jött fehérjét is aminosavakra bontja és abból ujra összeállítva növeli az izmod. Nem tudja a szervezeted, hogy tápkieg vagy hús, neki csak aminosavakra van szükség. A tejsavóprotein is természetes fehéje egyébként.

Ezt meg olvasd el: [link]

2012. dec. 2. 18:11
 13/22 A kérdező kommentje:
ÉS ha van rajtam némi zsír egy kér helyen, akkor abból könyebben lehet izomszövetet növelni túlzótt kalória bevitele nélkül is?
2012. dec. 2. 18:19
 14/22 Dogmatix91 ***** válasza:
zsírból nem lesz izom! zsírt meg aerob edzéssel lehet a legjobban égetni. Futás, bringázás, intenzív gyaloglás stb. pulzust 100 alatt tartva 40-50percig minimum.
2012. dec. 2. 18:24
 15/22 anonim ***** válasza:

Hát ja, zsírból sosem lesz izom.

Diéta és aerob edzés kell, hogy leadd, átdolgozni nem lehet. Más egy zsírszövet és más egy izomszövet.

2012. dec. 2. 18:27
 16/22 A kérdező kommentje:
köszi nektek, mostmár tudom, hogy mihez kezdek :)
2012. dec. 2. 19:24
 17/22 Awful11 ***** válasza:
Szerintem ne vegyél 7kg-os súlyzókat mert az nagyon hamar kevés lenne.Az a 3 kg pedig nem jó szinte semmire.
2012. dec. 2. 19:58
 18/22 A kérdező kommentje:

Áhh hidd el nem nővőm ki, mikor majd 7 kg val húzok vállra 30-40et akkor azt jelenti kinőttem :D ,

ÉS nagyon igazad van 3 kg nő súlyzó és tényleg nem ér sokat...

2012. dec. 3. 16:25
 19/22 anonim ***** válasza:

Egyáltalán a hozzáállásod is lósz*r. Nem értesz te még most sem semmit. Nem egyszerű dolog ez, 3 mondattól még nem fogsz rájönni, hogyan működik a tested, anatómiailag sem leszel képben. Eleve egy darab egykezes súlyzóval miért akarsz te súlyzós edzést csinálni...

A többiekhez szólva: hülyének kár magyarázni szerintem. Eleve, aki itt próbál informálódni ilyen téren, annak nem sok jövője van... Olyan dolgokat deklarált a kedves kérdező, hogy a homlokomra csaptam többször is, teljesen akaratlanul.

2012. dec. 3. 17:05
 20/22 A kérdező kommentje:
Elsősorban nem írom le 5 helyre hogy 2x 7kg bocs de ember vagyok és kimaradt, másodszor van edzésteverm, meg minden amivel és meg vagyok elégedve azért jöttem ide kérdést feltenni, hogy nézzem meg más véleményét is és hogy mi is a pálya körülbelülre... szóval nem űgy van ahogy te mondod...
2012. dec. 3. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!