Hogy tudnék fogyni, edzeni, sportossá válni? Rengeteg sikertelen próbálkozás.
Üdv.
14 éves vagyok. Fiú. 173 cm, és mára már elértem a 80 kg-mot :(. Neki szeretnék állni edzeni, fogyókúrázni, sportolni, mert szeretnék már barátnőt.. Így sem vagyok csúnya, több embertől is hallottam már hogy: " helyes vagy, ha fogynál, nagyon jó pasi lenne belőled ". De egyszerűen nem bírom magam rávenni az edzésre. Eltűnt a motivációm. Egy nap nekiállok edzeni, akkor nagyon keményen edzek, másnapra meg már tömöm magam mindennel... Nagyon szeretek enni, imádom a jó ételeket... A szüleim segítenének, beszéltem már velük, mondta anyám hogy megvenné a kajákat is. Tudna valaki segíteni, hogy tudom magam rávenni az edzésre? Egy konkrét edzéstervet előállítani nekem? Esetleg fogyókúrás étrendet? A szüleim segítenének, beszéltem már velük, mondta anyám hogy megvenné a kajákat is. Jelenleg van pénzem, szóval tudnék venni hozzá étrendkiegészítőket. Bocsi hogy ilyen hosszúra sikerült, de nagyon kivagyok már, kikellett öntenem a lelkem. Ha van még kérdésetek, ide írhatjátok. Köszönöm hogy elolvastad.
Örülök, hogy örülsz.
Csak tudnám, miért van itt leoltva az, aki nem a tápkiegeket ajánlja? Nem tartom őket károsnak, csak egyszerűen felnőttem én is, és nagyjából mindenki anélkül, hogy a pénzét 14 évesen tápkiegekre pazarolta volna. És igen, sokan fogytak is le anélkül, hogy erre költöttek volna. 14 évesen nem tápkiegészítőkre kellene a zsebpénzt költeni szerintem.... És nem mindenkinek jelent szívfájdalmat, ha fogyás közben veszít 1-2 kiló izmot is. Nem mindenkinek az az élete, hogy hány kiló izom van rajta.
Már vártam hogy Mr. Top1-Montez mikor kezd hivalkodni a százalékkal:) Semmit nem jelent a százalék. A százalék azt jelenti, hogy mennyire szimpatikus amit írsz, és mennyire nem. Valószínűleg itt sose fogják felpontozni azt a választ, hogy tápkieg és étrend nélkül is edzhetsz.
(ui: a százalék azért se jelent sokat, mert míg alig 56% a hasznosságom - mivel 4 éve vagyok aktív felhasználó - , az aktív témaköreimben top10-ben szoktam lenni)
Tehát semmit nem mutat a százalék, de köszönöm a törődést.
Egy 173 cm-s fiúnak pedig 80kg-ról nem kell túl sokat fogynia, maximum 5-6 kilót, amit bőven meg lehet oldani úgy is, ahogy írtam. Pénztárca kímélőbb.
/(ui: a százalék azért se jelent sokat, mert míg alig 56% a hasznosságom - mivel 4 éve vagyok aktív felhasználó - , az aktív témaköreimben top10-ben szoktam lenni) /
az sem jelent semmit,én alig írtam pár választ egy másik kategóriában aztán 8adik voltam a kategória listában.
na az hogy van?
ha jókat írsz nem baromságokat akkor nem fog lemenni a % úgy mint neked.
nehogy azt mond már hogy hasznos válaszaidat ilyen szinten lepontozták.
lehet egyébként mást is írni,én ennél a kérdésnél nem pontoztam le senkit,nem is mindig az pontoz aki részt is vesz a vitában ezt már a 4 éved alatt kitapasztalhat add volna.
meg nézed a top listát aztán láthatod hogy kik a fő pontozók a sportban.
Achillesz
sima kajából aligha lehetne normális mennyiségű vitamint bevinni,hacsak nem veszed be hogy 60-80mg c-vitamin kell kb egy embernek naponta. /hogy egy vitamint mondjak/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!