Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen mozgással lehet a...

Milyen mozgással lehet a legeredményesebben fogyni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék 10-15 kg-t leadni. Tudom, hogy ha kevesebbet eszek, hamarabb fogyok le, de a kajáról nem akarok lemondani. Magam főzök, nem eszek brutális mennyiségeket, általában 1szer szedek közepes mennyiséget, és salátát, gyümölcsöt is fogyasztok. Az a gondom, hogy mostanában elhanyagoltam a sportot, de mivel messze kerültem az otthonomtól, kondiba nem tudok elmenni. Hogyan és milyen rendszerességgel sikerülne lassan leadnom a feleslegem?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 30. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Pedig ehhez szálkásító diéta kellene és minimum heti 3-4, 40-50 perces aerob edzés, pl kocogás, bicaj (szobabringa is jó), ellipszis tréner, lépcsőzés, ugrókötelezés, stb.

Kajánál pedig kevés ch menjen: 1-2g x testtömegkg és ha nincs súlyzós edzés, akkor kb 2g x testtömegkg fehérje. Ha súlyzós edzés is lenne, akkor több fehérje kellene.

A gyümölcsökből óvatosan a cukortartalom miatt.

[link]

2012. nov. 30. 11:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, a fehérjét csak húsokkal vihetem be, vagy van más is aminek olyan magas a fehérjetartalma? Gyümölcsöt nem eszek sokat, inkább zöldséget.
2012. nov. 30. 11:07
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Zöldség az mehet, főleg brokkoli, kelbimbó, spenót, uborka, paradicsom, paprika. Kukorica és borsó már kevesebb menjen.

Fehérjét tudsz bevinni tojásból, túróból és protein tápkiegből is, bár utóbbival szemben vannak fenntartásai az embereknek. De az is csak sima természetes fehérje.

2012. nov. 30. 11:14
 4/9 A kérdező kommentje:
A mozgás nem baj, ha csak reggel fér bele? Úgy értem 7 körül reggeli előtt?
2012. nov. 30. 11:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem baj. Az a lényeg, hogy el legyen végezve.:)
2012. nov. 30. 11:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, sokat segítettél!
2012. nov. 30. 11:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Szívesen.:)
2012. nov. 30. 11:28
 8/9 anonim ***** válasza:
mondjuk tedd sebességbe a kocsidat, és mindennap toljad 40 percet.
2012. nov. 30. 12:09
 9/9 anonim ***** válasza:
58%

Van egy nagyon jó gyakorlat, kövér ismerőseimnek ajánlottam először és nagyon hatékonyan lefogytak. Fordítsd el a fejed jobbra, majd balra. Ismételgesd a gyakorlatot mindig amikor étellel kínálnak. :)

Amúgy Montez mindent leírt, így menni fog a dolog. Sok sikert!

2012. nov. 30. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!