Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudok a legeredményeseb...

Hogyan tudok a legeredményesebben fogyni futással, biciklizéssel?

Figyelt kérdés
Tudnátok benne segíteni? Úgy terveztem, hogy reggelente futnék, estefelé meg talán bicikli/fekvőtámasz/felülés/húzódzkodás (azt nem tudom, edzésterv szerint, vagy csak amennyit kedvem van). Kb. 10 kilót kéne leadnom, 2 évig most nem csináltam semmit, és felszedtem egy pici zsírt. És az étrenddel kapcsolatban tudtok mondani valami? Egyáltalán kell külön étrend? Amúgy sem eszem egészségtelenül, csak azért kérdezem.
2011. máj. 23. 15:43
 1/2 anonim ***** válasza:

mark86

intervallumos futás vagy bringa a legjobb,napi 6 kajával.

alap:sovány húsok,hal,tojásfehérje,zabpehely,rizs és teljes kiőrlésű kenyér vagy durum tészta. gyümölcs,kenyér cukor zéró!

2011. máj. 23. 15:49
 2/2 °:Amigo:° ***** válasza:

Bizonyított tény, hogy súlyzózással lehet a leghatékonyabban zsírt veszíteni (szándékosan nem fogyást írtam)

A kardióedzés kiegészítés képpen jó lehet.

2011. máj. 23. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!