Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Heti 2 súlyzós és 3 másfajta...

Heti 2 súlyzós és 3 másfajta edzésnél, hogy kéne összerakni a kaját? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

tehát kb mennyi ch meg fehérje (meg zsír) kéne egy nap ha 48 kg-os lány vagyok 175 cm és szeretnék tömeget felszedni izomban?:D mert az internet különböző bugyraiban teljesen mást írnak ezekre.

Meg a gyümölcs mennyire jó? mert edzőm azt mondta h azt egyek sokat de, azt olvastam ,hogy a fruktózt nem tudja beépíteni, vagy hasznosítani az izom, most akkor ez igaz? Mert ma pl súlyzós edzés után ittam 1 fehérjeturmixot otthon meg ettem egy banánból,eperből meg túróból összeturmixolt dolgot,aztán rá 1 órával durumtésztából túróscsuszát sovány túróval meg cottage chease-zel és ezután az összeturmixolt dolog maradékát meg egy fél vaníliás karamellöntetes danettet.Ez így mennyire oké,vagy a végére nem kellett volna az a desszert a gyors felszívódásossága miatt?:Đ

Ma kb 180-190 g szénhidrátot és 70-80 g fehérjét vittem be.

Bocsi, ha kicsit sok lett csak össze vagyok zavarodva :D

2012. nov. 27. 20:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
okés, köszi a gyors válaszokat :D
2012. nov. 27. 21:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Szívesen.:)
2012. nov. 27. 21:13
 13/17 A kérdező kommentje:
Amúgy reggelire zabkása tejjel meg 5-10 g aszaltszilvával jó?(nem minden reggel persze)
2012. nov. 27. 21:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Most írhatnám, hogy tej helyett proteinnel jobb lenne, de ennyi belefér.:)
2012. nov. 27. 21:49
 15/17 A kérdező kommentje:
ja szoktam proteinnel is :D és még annyit h miért este szokták bevinni a lenmagolajat?(meg akkor a gyümölcs este b*ziság? edzőm hülyeséget beszél?)
2012. nov. 27. 22:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Este már nem kell ch, pláne gyümölcs, bár ha nem vagy hízékony, akkor kevés mehet. Lenmagolaj azért jó, mert az esti túróhoz, proteinhez adva lassítja a fehérje felszívódását, amely így tovább kitart éjszaka, ellátva az izmokat tápanyaggal. De ez nem szentírás, mehet napközben is, mert kellenek a jó kis telítetlen zsírok.

Csak edzés utáni turmixba nem jó, mivel ott pont, hogy gyorsan kell visszatölteni a tápanyagot.

2012. nov. 27. 22:30
 17/17 A kérdező kommentje:
ja értem köszi:D
2012. nov. 27. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!