Heti 2 súlyzós és 3 másfajta edzésnél, hogy kéne összerakni a kaját? (bővebben lent)
tehát kb mennyi ch meg fehérje (meg zsír) kéne egy nap ha 48 kg-os lány vagyok 175 cm és szeretnék tömeget felszedni izomban?:D mert az internet különböző bugyraiban teljesen mást írnak ezekre.
Meg a gyümölcs mennyire jó? mert edzőm azt mondta h azt egyek sokat de, azt olvastam ,hogy a fruktózt nem tudja beépíteni, vagy hasznosítani az izom, most akkor ez igaz? Mert ma pl súlyzós edzés után ittam 1 fehérjeturmixot otthon meg ettem egy banánból,eperből meg túróból összeturmixolt dolgot,aztán rá 1 órával durumtésztából túróscsuszát sovány túróval meg cottage chease-zel és ezután az összeturmixolt dolog maradékát meg egy fél vaníliás karamellöntetes danettet.Ez így mennyire oké,vagy a végére nem kellett volna az a desszert a gyors felszívódásossága miatt?:Đ
Ma kb 180-190 g szénhidrátot és 70-80 g fehérjét vittem be.
Bocsi, ha kicsit sok lett csak össze vagyok zavarodva :D
nem jó így kérdező.
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Lányoknak 3-4g x ttkg ch!!
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
második válaszoló: igen alapjában ilyeneket szoktam enni pont amiket leírtál, csak a mai napom volt ilyen, meg azért zavarodtam össze mert az edzőm nagyon mondja a gyümölcsöket meg a mézet, de ezekböl amugy nem szoktam olyan sokat enni.
A szénhidrátom akkor jó volt ma csak több fehérje még?:D
Súlyzós után protein+ dextróz.
Karate után én nem vinnék be gyors ch-t. Napközben is összetett ch kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!