Ha mostantól MINDENNAP 200 fekvőtámaszt csinálok,7 hónapon keresztül, mi fog rajtam változni és mennyire? Ugyanilyen lekvár maradok?
Figyelt kérdés
Fekvőtámaszozásban mindig jó voltam, tegnap nyomtam 200-at, ma sem marad ki.2012. nov. 20. 21:36
21/45 anonim válasza:
Én egy nőt akarok szóval felőlem mindegy.
22/45 anonim válasza:
Miért nem vezetsz blogot akkor már? Én is azt csinálom, tök jó móka. :)
23/45 anonim válasza:
tisztázzuk az izom ereje 3 dologtól függ 1. a méretétől
2. a gyorsabb megfeszüléstől.
Ha te fekvőzöl mindennap akkor max az izmaid állóképességét,esetleg az állóképességet is egy szintig.
Ha nem akarsz terembe menni, akkor fegyenc és vagy izometrikus edzés mellette és gtg(max 5 ismétlés de annak a felével amit bírsz , ha tehát eljutsz addighogy mgy valamiből 10 akkor egy nap sokszor csinálj meg belőle ötöt,majd nehezíts gyakorlaton ha már megy 15 és kezd elölről 1 ismétléssel).
25/45 A kérdező kommentje:
Értem. 40 simán megy, most ezt olvasom ***** Lehet felmegyek 300-ra mert a 200 kezd könnyű lenni. Az biztos hogy valamit tönkre vágok magamban de imádok fekvőzni és többet nyerek mint veszítek. Szerintetek?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. nov. 21. 20:33
26/45 A kérdező kommentje:
Meg van eddig 5 nap alatt az 1000, egyre könnyebb. Mellkas tágul, tricepsz acél, súly is jön. 5 nap alatt. Erről ennyit. Aki hízni akar az fekvőzzön, fusson heti egyszer és egyen gyümölcsöt és ugyanannyi húst. Lehet kezdek egy blogot a honvédségbe való belépésem után, azok számára akik tenni akarnak azért hogy jól nézhessenek ki a saját szemükben, vagy a tükörben. Az egyetlen szabály az hogy nem szabad feladni soha.
2012. nov. 24. 21:48
27/45 anonim válasza:
És feltűnően észleled, hogy egyre könnyebb? Akkor én is nekiállok. :D
28/45 A kérdező kommentje:
Igen feltűnő. Kényelmesen oszd be a 200-at egy nap, és 1,5-2 liter víz.
2012. nov. 24. 23:06
29/45 anonim válasza:
Ha a folyadékbevitelre gondolsz, azzal nincs gond, simán megiszok egy nap 3-4 L-t átlagosan.
30/45 anonim válasza:
5 nap alatt jön a súly is, mi? Háháá, maximum nem mentél előtte wc-zni. Ettől nem fogsz nőni, maximum erősödni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!