Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek ha minden nap...

Szerintetek ha minden nap 100-150 felülést és 70-100 fekvőtámaszt végeznék otthon valamilyen látszatja lenne pl kb60 nap után?

Figyelt kérdés
Most 174cm és kb60 kilo vagyok (Férfi) Nem tudok egy kilót felszedni pedig sokat és változatosan kajálok. Barmok ne irjanak!!
2012. nov. 17. 23:40
 1/10 anonim ***** válasza:

Egy kicsi lenne, de más kéne (tapasztalat).

Vegyél egy olyan szerelhetős/tárcsás, vagy mif*sz :D kézisúlyzót(1 pár), én 16ost (2x8kg) vettem, nehezen szántam rá magam, de megbántam hogy ennyit szarakodtam azon, hogy megvegyem-e.

Nem vagyok az a gyúrós állat típus, de csak pozitív dolog volt ez, minden téren.

Ja és lehet hogy soknak tűnik a súly, de nagyon hamar kevés, de így is nehezen jönnek a kilót, DE míg sima fekvőtámaszozgatásokkal (dehosszúszólett) nem tartósan 4kg-ot szedtem fel, így most tartósan 7 (+2 nem tartós).

Hát hülyén fogalmazok, de remélem segítettem. :D

2012. nov. 17. 23:56
 2/10 anonim ***** válasza:

nem lesz semmi látszatja. ha izmot akarsz felszedni, akkor rendes táplálkozás kell, súlyzós edzés és 8-10óra alvás. azért nem jön fel kiló, mert nincs elég kalóriabevitel. étrendet kell csinálni, 2g fehérje és 5g szénhidrát testsúlykilogrammonként. esetedben 120g fehérje, 300g szénhidrát. le kell járni kondiba, nem otthon ökörködni a fekvőtámasszal, mert otthon nem lehet edzeni rendesen súly nélkül. egy fekpadot ha beszereznél rúddal, súllyal + 2db kézisúlyzóval, akkor megoldható lenne az edzés, mert az alapgyakorlatokat el tudnád végezni. de ez a napi 100-150 felülés meg 70-100 fekvőtámasz az vicc. ezzel kb 3 perc alatt végeznél..

a lényeg, hogy ha nem eszel és edzel rendesen akkor egy deka sem fog feljönni.

2012. nov. 18. 00:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem hozzászólókkal, ez szinte semmi edzés lenne és amiből már ilyen nagy ismétlésszámokat tudsz végezni, azzal nem fogsz tömeget növelni, max az erőállóképesség növekszik. Izomnöveléshez nehezíteni kell a gyakorlatokat, mint pl ahogy a fegyencedzés című könyvben le van írva. Azaz nyomni kell félkezes fekvőket, kel tolódzkodni, húzódzkodni, guggolni (akár egylábon is), lábemelés függeszkedve stb.

De még jobb lenne szerintem is a súlyzós edzés. Én is ezt végzem 27 éve folyamatosan.

Az étrend is nagyon fontos. Hiába gondolod, hogy sokat eszel, valószínű nincs meg a tömegnövelő étrendben ajánlott mennyiség:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]

2012. nov. 18. 07:22
 4/10 anonim válasza:

Szia :-)

Ha izmosodni akarsz és szereted a fekvőtámaszt és a felülést a következőt javaslom.

- Fekvőtámasz: Ne sokat csinálj. Jó lassan próbáld, hogy kevés mennyiséggel minél megerőltetőbb legyen. 2 másodperc leengedés során, egy másodpercig lent megtartani, 2 másodperc alatt kinyomod magad, aztán azonnal engeded le.

- Felülés: Ne testnevelés órán elvárt felülést csináld, hanem a következőt: a térded legyen felhúzva, talpad a földön, a lábfejet próbád meg nem beakasztani valami alá (így sokkal nehezebb). A felülést lassan koncentráltan csináld.

- a hasadat tartsad egész sorozat alatt megfeszítve, olyan erősen ahogy csak tudod

- addig ülj fel amí nem érinted homlokoddal a térdedet

- mikor leereszkedsz, ne feküdj le a padlóra. Tartsd továbbra is megfeszítve a hasad. Maradjon egy kis íve törzsednek. Tehát úgy hogy a hasizom tartsa meg a törzsedet, ne a padló. Így nem fogsz tudni lendületet venni

- törekedj arra, hogy minél lassabban végezd a mozdulatot.

Ebből alig tudtam megcsinálni 3x10-et és még most is fáj tőle a hasam :S

2012. nov. 18. 10:01
 5/10 anonim ***** válasza:
sehun piskóta 100 felülés és 100 fekvő ... hagyjad már az csak a kezdet. és súlyzó, stb? hát láb, egyéb izmok le vannak tojva? köszmán. egyébként a 100 fekvő piskótatekercs. fekvőnél súlyod 60%-át nyomod ki, ami a te esetedben 36kiló, na most mondd meg ez mégis meddig lenne elég? 36kilót áthajítjuk a másik faluba annyira semmi, hamar beleszoksz.
2012. nov. 18. 11:49
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
anno 3éve mikor rendszeresen edzettem akkor volt, hogy napi 800-900 felülést is megcsináltam. úgy talán látszott valami, de ez a 100 ... áhh :D
2012. nov. 18. 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Akár ki akár mit is mond, fekvőt lehet fokozni (fegyenc)bár mi mást, az a lényeg hogy LASSAN kell végre hajtani, ha lendületből nyomod úgy már nem jó.
2012. nov. 18. 17:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2012. nov. 18. 23:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem kell kondi! bár ha meg tudja oldani menjen de nincs mindenkinek a közelében normális terem, és nincs mindenkinek ideje naponta 1-1 órát csak ezért utazni.

Lehet otthon is edzeni. Fekvőt lehet nehezíteni, felülést lehet nehezíteni, húzódzkodást lehet nehezíteni. Mindent meg lehet oldani. 300 éve nem voltak konditermek, meg csoda testtömeg és étrendkiegészítők, mégis szép fizikumokat lehet látni a szobrokon, rajzokon. Több mint való nem a festő és a szobrász volt benyomva, hanem a valóságot ábrázolja.

Én megnézném hogy egyes nagyszájú, de menő vagyok gyerek akik kérkednek itt a 100 fekvő 3 perc alatt, hogy azok hogy nyomnak le 100 szabályos fekvőt 3 perc alatt. Mert szerintem sehogy, avagy szabálytalanul egy idióta is képes rá!

2012. nov. 19. 14:21
 10/10 anonim ***** válasza:
12%
100 fekvő pláne 3 perc alatt nem nagy teljesítmény, ha normálisan edz valaki már jó ideje
2012. nov. 19. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!