Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Otthon miylen gyakorlatokkal...

Otthon miylen gyakorlatokkal tudnám kezdeni a testépítést? Bicepsz hasizom vállra?

Figyelt kérdés

Tudom h el kellene menni konditerembe, de elsőnek kicsit otthon szeretném fejleszteni magam ameddig lesz elég lelki erőm :)

19 éves fiú

52kg 170 cm

2012. nov. 14. 02:02
1 2
 1/12 Takumi ***** válasza:
Lábazni nem akarsz? Mellezni? Hát? Tricepsz? Jobban jársz ha lemész egy terembe.
2012. nov. 14. 02:16
 2/12 A kérdező kommentje:

igen tudom, csak elsőnek el akarom érni, hoyg legyen egy kis alakom

mert íyg egyedül nem nagyon mernék hozzáfogni ilyen alkattal :D

mi van ha iylen kigyúrt fickók kiröhögnek vagy esetleg megvernek :D

2012. nov. 14. 02:27
 3/12 betlindis válasza:

egyrészt az otthoni felszereléssel nem lehet általában nagy izmokat építeni, kivéve akkor, ha már nagyon értesz a gyakorlatokhoz, és úgy látom, ez itt nem áll fenn

másrészt, ha pár izmot edzel, a többit meg nem, akkor szar lesz az alakod, amit később csak többéves munkával lehet majd korrigálni

kiegyensúlyozott, harmonikus külsőre kell törekedni, megfelelően fejlesztett izmokkal, minden izomcsoportot figyelembe véve, és a gyengéidre külön rádolgozva, különben röhejesen fogsz kinézni, na AKKOR fognak rajtad röhögni, nem csak a teremben, hanem az utcán is

a teremben senki nem fog bántani, jobban jársz ha lemész, és rögtön felkérsz egy személyi edzőt is, ha van rá pénzed, ha nincs, akkor a legtöbb helyen van teremedző vagy általános tanácsadó, azt kérdezd meg

ha komolyan gondolod a dolgot, ezt sajnos nem lehet megspórolni, legalább annyi időre keríts egy edzőt vagy egy hozzáértő jóbarátot, amíg megismered a gyakorlatokat és lesz rálátásod, hogy mit kell csinálnod, ez teljesen kezdőknél sokszor egy alkalom csak, később ha fejlődsz, variálhatsz

ha végképp nem akarsz menni, akkor csinálj felüléseket, guggolásokat, fekvőtámaszt, bicepszet, tricepszet, de ezektől csak egy kicsit erősebb leszek, nagy izmokat ne remélj csak a profi testépítéstől, amit amatőr is meg tud valósítani teremben, ha szakszerűen edz...

ja, és az ottaniak nem bántanak, miért tennék? esetleg segítenek, jó szándékúak. nem ők néznének le téged, hanem te nézed le őket, ha azt gondolod, hogy rosszindulatú izomagyúak...

2012. nov. 14. 03:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is menj le terembe nyugodtan. Senki nem úgy kezdi, hogy kigyúrva megy le. Nem fognak kinézni és segítenek is neked.

Én ugyan itthon edzem, de nekem van elég felszerelésem hozzá, tehát azzal sem értek egyet, hogy otthoni edzéssel nem lehet elérni eredményt. De ehhez kell egy két eszköz + rutin.

2012. nov. 14. 05:53
 5/12 anonim ***** válasza:
2012. nov. 14. 06:11
 6/12 anonim ***** válasza:
2012. nov. 14. 06:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hallod öreg,ne parázz ilyen hülyeségeken.Amennyiben egy kulturàlt terembe mész le nem fog ilyen történni.Èn dagi,gyenge kis 15 évesen kezdtem.Eleinte kicsit stresszeltem,hogy mit gondolnak rólam ahogy kínlódok az 5 kiló felemelésével.De hamar rájöttem,hogy SEMMIT.Oda az emberek edzeni járnak nem másokon röhögni.Ráadásul az ilyen helyeken általában kedves,előzékeny a légkör.Még a szemlátomást 120 kilós,ogre külsejű cigánygyúrás is mosolyogva,abszolút korrekt módon viselkedett.Vagy a lehnagyobb darab testépítő is udvariasan kérdezi meg,hogy még mennyit vagyok a gépen,nemcsak félrelök.Nekem eddig csak abszolút pozitív tapasztalataim voltak:)

Dr ha otthon akarsz edzeni,akkor a Fegyencedzés a jó.

2012. nov. 14. 11:14
 8/12 NagyonGonosz ***** válasza:
100%
Ha nem valami alpári terembe mész akkor ne aggódj. Senkit nem érdekel hogy nézel ki. Sőt, még hasznos tanácsokat is kaphatsz.
2012. nov. 14. 13:59
 9/12 kovpet ***** válasza:
Én mentem már le 170 centis és 130 kilós haverommal is meg 190 centis max 60 kilós haverral is. Rájuk sem nézett kutya sem. Meg rám sem, pedig én milyen daliás vagyok már. :))
2012. nov. 14. 14:53
 10/12 anonim válasza:
ne aggódj hogy kinevetnek. én is ettől féltem először, de mindenki kedves volt és segítettek is. és voltam már ott nagyon vékony és nagyon kövér eberrel is. senki nem szólt semmit.
2012. nov. 14. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!